Kvindelig bundet til betonblok

Liget af den savnede Kirsten Bay Andersen formodes fundet

Liget er endnu ikke identificeret, men det er meget muligt den efterlyste Kirsten Bay Andersen, der er fundet i Haderslev Fjord. (Privatfoto)
Liget er endnu ikke identificeret, men det er meget muligt den efterlyste Kirsten Bay Andersen, der er fundet i Haderslev Fjord. (Privatfoto)

Liget af den savnede Kirsten Bay Andersen formodes fundet.

Liget af en kvinde er fundet i Haderslev fjord mellem Haderslev by og udmundingen af fjorden, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Ifølge politiet blev liget fundet af dykkere, der var sat til at gennemsøge bestemte områder af fjorden. Den døde kvindes krop blev holdt nede af en betonklods.

Liget blev fundet af dykkere på seks til otte meter vand, skriver JyskeVestkysten.

Området totalt spærret af
Politi samt 12-15 hjemmeværnsfolk har sørget for at afspærre alle markveje i området ned mod Haderslev Fjord.

Den døde er endnu ikke identificeret, men det kan være den savnede Kirsten Bay Andersen, understreger Syd- og Sønderjyllands Politi.

Kirsten Bay Andersen skulle hentes af sin mand i Haderslev natten til lørdag den 26. september efter en firmafest på Jobcentret. Hun dukkede aldrig op.

I forbindelse med sagen er en 44-årig mand mistænkt for at have noget med hendes forsvinden at gøre. Manden, John Knudsen, er i weekenden blevet fængslet in absentia – altså uden selv at være til stede. Han er senest set i tirsdags i Harrislee lige syd for grænsen.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen