Drenge uskyldige i kvindes død

Drengene har faktisk forsøgt at hjælpe Mona Egebjerg, efter at hun var faldet og blødte fra hovedet

En sag om et dødeligt overfald på en 60-årig kvinde i Ålsgårde i Nordsjælland har taget en drastisk drejning, da det nu viser sig, at kvinden slet ikke blev overfaldet forud for sin død.

60-årige Mona Egebjerg vendte 14. juni hjem til sin mand med kraftige hovedskader, som hun - stærkt konfus - forklarede, at hun havde fået, da tre drenge skubbede hende omkuld.

10 dage senere døde hun af sine kvæstelser i hovedet.

Politiet har siden efterforsket sagen og afhørt tre drenge på 13 og 14 år, der erkender at have været i kontakt med kvinden.

- Men billedet er helt omvendt, for drengene har faktisk forsøgt at hjælpe Mona Egebjerg, efter at hun var faldet og blødte fra hovedet, siger efterforskningsleder Henning Svendsen og fortsætter:

- De tre drenge tilbød den blødende kvinde at ringe efter en ambulance, men hun afviste og vaklede videre. Da de var bekymrede for hende, fulgte drengene efter, indtil hun kom til en Statoil-tank, hvor hun tørrede blodet væk med en papirserviet. Så gik de videre.

Kort efter opholdet på tankstationen faldt Mona Egebjerg igen og pådrog sig skader på rygmarven, som i sidste ende kostede hende livet.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna Cecilia Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen