To personer dræbt af tog

Par dræbt i en jernbaneoverskæring i sommerhusområde ved den jyske vestkyst

De to dræbte - ifølge Ritzau et midaldrende ægtepar - blev dræbt på stedet, da toget ramte deres VW Passat. (Foto: TV Midt-Vest)
De to dræbte - ifølge Ritzau et midaldrende ægtepar - blev dræbt på stedet, da toget ramte deres VW Passat. (Foto: TV Midt-Vest)

To mennesker blev mandag eftermiddag klokken 15.26 dræbt, da deres bil blev påkørt af et tog fra Midtjyske Jernbaner i en ubevogtet jernbaneoverskæring ved på Knaresbrovej i sommerhusområdet Vejlby Klit syd ved den jyske vestkyst, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi til ekstrabladet.dk.

- Vi ved endnu ikke noget om de to dræbte. Der er tale om en personbil på danske plader, der blev skubbet 200 meter foran toget. De dræbte var endnu ikke taget ud af bilen ved 16.30-tiden, siger vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Henrik Nielsen, til ekstrabladet.dk.

Det er endnu uklart, hvordan bilen havnede midt i jernbaneoverskæringen, netop som toget kom forbi.

- Jeg kan på et luftfoto ikke umiddelbart se nogle forhindringer, der gør sigtbarheden dårlig på stedet, så der kan være tale om uopmærksomhed fra førerens side, men det er for tidligt at sige noget endegyldigt om, siger Henrik Nielsen til ekstrabladet.dk.

De to dræbte kørte i en mørk VW Passat stationcar.

De dræbte er muligvis et ægtepar i midten af 50'erne, men denne oplysning er det endnu ikke lykkedes ekstrabladet.dk at få bekræftet af Midt- og Vestjyllands Politi.

Infrastrukturchef ved Midtjyske Jernbaner, Henning Dalgaard, er på stedet og betegner over for Ritzaus Bureau ulykken som 'meget voldsom'. Han er ærgerlig over, at de ubevogtede jernbaneovergange overhovedet eksisterer.

- Den type overkørsel er meget farlig. Jeg ved ikke, om der tidligere har været en ulykke ved netop denne overkørsel, og vi har da også en handlingsplan for hvilke overkørsler, der skal nedlægges. Men ja, denne her var jo ikke lukket ned endnu og ja, vi har alt for mange af de ubevogtede overgange, siger han.

Hverken togføreren eller togets passagerer har lidt fysiske overlast ved sammenstødet, men togføreren vil blive tilbudt psykologhjælp, oplyser Henning Dalgaard videre.

1 af 3 De to personer i bilen blev skubbet 200 meter efter kollisionen. (Foto: TV Midt-Vest)
2 af 3 Den ubevogtede jernbaneoverskæring, ligger på Knaresbrovej, der fører ud til det skønne sommerhusområde Vejlby Klit helt ude ved den jyske vestkyst.
3 af 3 De to dræbte - ifølge Ritzau et midaldrende ægtepar - blev dræbt på stedet, da toget ramte deres VW Passat. (Foto: TV Midt-Vest)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen