Mand anholdt for skyderi på Fyn

Fyns Politi har anholdt en 35-årig mand. Det sker efter skyderi mod politiet natten til fredag. Han fremstilles i grundlovsforhør søndag

Biler var i brand og der blev skudt mod politiet, da 100 unge gik amok. (Foto: Ole Frederiksen)
Biler var i brand og der blev skudt mod politiet, da 100 unge gik amok. (Foto: Ole Frederiksen)

En 35-årig mand blev lørdag formiddag anholdt af Fyns Politi. Det sker efter skyderi mod to lokale betjente i Odenseforstaden Vollsmose natten til fredag.

- Vi har anholdt ham klokken 10:15 på hans bopæl i Vollsmose, og det eneste jeg kan sige er, at han har indvandrerbaggrund, og at han vil blive fremstillet i grundlovsforhør i morgen med begæring om varetægtsfængsling. Yderligere må jeg ikke sige nu, siger vagtchef Hans Frederiksen fra Fyns Politi til ekstrabladet.dk

Vagtchefen kan heller ikke oplyse, om der er yderligere anholdelser på vej, men afviser det ikke.

100 gik amok
Skudepisoden opstod, efter en yngre mand forulykkede med sin bil i en rundkørsel ved bebyggelsen Bøgeparken i Vollsmose.

Han havde forsøgt at køre fra en politipatrulje. Da der lidt senere blev anmeldt ild i nogle biler på Vollsmose Allé, blev en patruljevogn igen sendt ud til området ved Bøgeparken, og det var her, skuddene faldt.

Betjentene fik en fornemmelse af, at der blev skudt på dem, fordi de kunne se mundingsild og mærke projektilerne flyve forbi. I alt blev der affyret otte-10 skud.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere