Voldtægtsmand melder sit offer til politiet

En HIV-smittet kvinde tryglede sin voldtægtsmand om at bruge kondom, nu har den svenske mand politianmeldt kvinden, fordi hun ikke fortalte ham, hun var HIV-positiv


Vis stort kort

En 37-årig svensk mand fra Helsingborg har politianmeldt en kvinde, han er sigtet for at voldtage, fordi hun ikke fortalte ham, hun var smittet med HIV, da han overfaldt hende.

Det skriver Helsingborgs Dagblad.

Kvinden har ifølge avisen fortalt politiet, at hun tryglede sin overfaldsmand om at bruge kondom, da han forgreb sig på hende tidligt om morgenen i begyndelsen af juli.

Det vides endnu ikke, om den sigtede 37-årige er smittet eller ej.

Delte taxa hjem
Ifølge kvinden mødte hun sin overfaldsmand, da de begge var på vej hjem fra en bytur.

De blev enige om at dele en taxa, og kvinden beretter, at manden fik lokket hende med op i sin lejlighed under påskud af, at han skulle hente penge til at betale for køreturen.

I det parret kom indenfor døren, ændrede manden pludselig opførsel og tvang hende til samleje og andre seksuelle aktiviteter.

Hun har fortalt politiet, at hun tryglede den 37-årige om at bruge kondom, men det ville han ikke.

Til sidst lod den svenske mand kvinden gå, fordi hun fortalte, at hendes barn ventede på hende derhjemme.

Kvindens forklaring stemmer dog ikke overens med den sigtede mands version af begivenhedernes gang.

Troede hun var prostitueret
Han har forklaret politiet, at han troede, kvinden var prostitueret, og han hævder, at han har betalt kvinden 2000 kroner for samlejet.

Manden blev pågrebet morgenen efter voldtægten, og sagde dengang til politiet, at han var småberuset og halvkåd, da han tog taxaen hjem med kvinden.

Under retssagen vil kvindens advokat indkalde flere vidner, der fortæller, hvor oprørt og mærket kvinden var efter hændelsen.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere