Slynget ud af bil - tre kvæstet

Tre på hospitalet efter landevejs-ulykke, hvor bil først kom ud i rabat og siden i modsatte vejbane

Det blev fatalt, da en bilist kom ud i rabatten og derefter drejede kontra. (Foto: Johnny D. Pedersen)
Det blev fatalt, da en bilist kom ud i rabatten og derefter drejede kontra. (Foto: Johnny D. Pedersen)

Føreren af en bil reagerede pr. refleks, da hans vogn i dag ved middagstid kom for langt ud i rabatten på en landevej nær Jyderup. Men handlingen blev fatal.

Da hans bil med to passagerere skred ud, så et hjulpar kom ud i vej-rabatten, drejede han instinktivt kontra. Det betød, at da hjulene igen fik fat i asfalten, fór bilen over i den modsatte vejbane, hvor en anden bilist kom kørende.

De to biler stødte frontalt sammen. Mange redningskøretøjer kom til ulykkesstedet på Holbækvej. Flere af de kvæstede sad fastklemt i bilerne. En blev derimod ved sammenstødet slynget helt ud af bilen.

Her lørdag eftermiddag er tre på hospitalet. Politiet havde endnu ikke fået tilbagemelding om, hvor alvorlige kvæstelserne er.

- Føreren af bilen har reageret, som mage andre gør. Vi råder folk til, at hvis man kommer for langt ud i rabatten med et hjulpar, skal man bremse ned, indtil man stille og roligt kan komme op på asfalten igen. Det andet går ofte galt, siger Jan Lauritzen, Midt- og Vestsjællands Politi til ekstrabladet.dk

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere