Et-årig pige død i bil

En kun et år gammel pige er fundet død i en bil i Lyngby. Familien kommer fra Midtsjælland, oplyser politiet

Politiet på stedet for den frygtelige hændelse. (Foto: Mogens Flindt)
Politiet på stedet for den frygtelige hændelse. (Foto: Mogens Flindt)

Vis stort kort

En pige på et år er omkommet - formentlig af dehydrering - i bil i Lyngby ved København. Pigens far er anholdt og løsladt igen, oplyser Nordsjællands politi til ekstrabladet.dk.

Den døde pige blev fundet på adressen Lottenborgvej 24, hvor NNIT, en del af Novo Nordisk, holder til.

Den 29-årige far har forklaret, at han glemte at aflevere pigen i en institution på Midtsjælland, før han tog på arbejde i morges. Da han gik ud til sin bil for at tage hjem ved 15.30-tiden, opdagede han pigen siddende i bilen, har han forklaret.

De nærmere detaljer gør sagen endnu mere tragisk og uforståelig.

Undersøger om der ligger forbrydelse bag
Ifølge ekstrabladet.dk's oplysninger havde faren først afleveret parrets treårige barn i morges. Af uvisse årsager glemte han at aflevere den etårige datter. Det var først da moren kom hen til institutionen ved 15.30-tiden, og efterfølgende ringede til ham, at faren indså sin forglemmelse. Han fandt sin datter siddende død i sin barnestol.

Politiet anholdt i første omgang faren, men har nu løsladt ham igen. Han er nu kørt til Rigshospitalets traumecenter i København, hvor han sammen med barnets mor får krisehjælp.

- Begge forældre er meget, meget dybt påvirkede af denne ulykkelige hændelse, siger Flemming Poulsen fra Nordsjællands politi til Ekstra Bladet.

Sent torsdag aften er forældreparrets stationcar, hvor den døde pige blev fundet, kørt væk af Falck, efter politiets retsteknikere har afsluttet deres undersøgelser af bilen.

- Vi ved endnu ikke, hvor varm bilen har været, for dørene var åbnet, da vi kom. Men i morgen laver vi en total rekonstruktion af forløbet, siger Flemming Poulsen.

Kollegerne tilbydes krisehjælp

I mandags fandt en lignende tragedie sted i byen Haasrode i Belgien, hvor en far glemte at aflevere sin 11 måneder gamle baby på vej til arbejde. I det tilfælde var det barnets mor, der gjorde den grufulde opdagelse, da hun kom for at hente bilen.

Direktøren for NNIT har her til aften sendt en email ud til alle medarbejdere, hvor han kort oplyser om familiens tab. Samtidig tilbyder han krisehjælp til alle ansatte, som måtte have brug for det, erfarer ekstrabladet.dk.

ekstrabladet.dk følger sagen...

1 af 3 (Foto: Mogens Flindt)
2 af 3 Den døde baby blev kørt til Retsmedicinsk Institut i København omkring klokken 19. (Foto: Mogens Flindt)
3 af 3 Politiet på stedet for den frygtelige hændelse. (Foto: Mogens Flindt)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere