11-årig pige i livsfare efter ulykke

Ramt af varevogn da hun var på vej til skole med sine søskende

Den 11-årige pige var sammen med sine søskende på vej til skole i Vinderslev, da hun blev ramt af varevognen.
Den 11-årige pige var sammen med sine søskende på vej til skole i Vinderslev, da hun blev ramt af varevognen.

En 11-årig pige er i livsfare, og hendes niårige søster er kvæstet, efter at pigerne og deres storebror blev ofre for en trafikulykke tidligt fredag morgen.

Pigerne og deres 13-årige bror var på vej til skole i Vinderslev ved Kjellerup, da ulykken indtraf.

Politi og redning blev alarmeret klokken 07.35.

- Børnene gik ad Vinderslevholmvej i retning mod Vinderslev i den rigtige side af vejen, så de havde øjenkontakt med de modkørende, siger vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Ole Vanghøj, til ekstrabladet.dk.

En varevogn ført af en 22-årig mand kom mod børnene og i den anden retning kom en lastbil.

- Føreren af varevognen trak lidt ud til højre for at give plads til den modkørende lastbil, fordi vejen er smal, og lige da han passerede lastbilen, hørte han et bump, siger Ole Vanghøj til ekstrabladet.dk.

Føreren af varevognen troede, at han havde strejfet lastbilen og kørte i første omgang videre.

- Men efter et par minutter, så han, at han manglede højre sidespejl, og da han steg ud af bilen, var der en bule i højre side af bilen, og så var han klar over, at det ikke var lastbilen, han havde ramt, siger Ole Vabghøj til ekstrabladet.dk.

Føreren vendte om og kørte tilbage mod stedet, hvor han havde passeret lastbilen.

Forbipasserende var stoppet og havde tilkaldt politi og redning.

- Føreren af varevognen havde ramt den 11-årige pige, og hun var blevet kastet ind i sin niårige søster. Den 11-årige er i livsfare, og den niårige er kvæstet, og de er begge kørt til Aarhus Hospital. Deres 13-årige storebror er fysisk uskadt, men stærkt chokeret. De pårørende er underrettet og kom til ulykkesstedet kort efter ulykken, siger Ole Vanghøj til ekstrabladet.dk.

Der er ikke mistanke om spirituskørsel, og politiet formoder, at morgen-mørket samt det faktum at føreren af varevognens fokus på den modkørende lastbil var årsagen til, at han overså de tre søskende.

Lastbilchaufføren var til stede ved politiets ankomst, og han havde udført den nødvendige førstehjælp på stedet og blev efterfølgende også afhørt på stedet. Det oplyser Ole Vanghøj til ekstrabladet.dk.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere