Røvede tankstation med brødkniv

Politiet søger hjælp til at finde gerningsmanden til et groft røveri på en Q8 i Roskilde

Midt- og Vestsjællands Politi beder nu offentligheden om hjælp til et groft røveri på Q8-tanken på Motelvej 28 i Roskilde.

Røveriet skete lørdag den 29. december sidste år ca. kl. 03.12. Her kom en maskeret mand ind på tanken, og med sig havde han en gul Nettopose, somlå i højre lomme

Han tog posen op og sagde: 'Jeg skal have pengene, det skal være dem alle sammen', mens han truede med en ca. 25 cm lang brødkniv.

Bundet med strips
Ekspedienten fyldte posen med penge, hvorefter manden dirigerede ekspedienten ud i baglokalet. Her blev han bedt om at sætte sig på gulvet med hænderne på ryggen, hvorefter manden fremtog nogle grønne og røde tynde strips, som på forhånd var klargjort til håndjern. Ekspedienten blev bundet med de farvede strips, der var samlet som et grønt sæt og en sæt med en grøn og en rød strip.

Inden manden ca. kl. 03.14 forlod butikken ad bagdøren, snuppede han 10 pakker Prince light og en kasse Coca Cola med 24 stk ½ liters flasker.

Manden beskrives som dansker i alderen 20-30 år. Han er ca.170-180 cm høj, almindelig af bygning og iført en sort North Face jakke med hætte og grå pelskrave, sorte bukser og sorte sko. Han bar desuden en hvid støvmaske og hvide dothandsker.

Politiet hører gerne fra personer, der kan bidrage med oplysninger i sagen - Ring 114.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere