Nægter sig skyldig i Kokkedal-skyderi

En 22-årig mand blev i dag fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Lyngby - han nægtede sig skyldig

Sådan så det ud i går, da fem mand transporterede skudofferet fra Kokkedal til Rigshospitalet, hvor politiet havde fulgt efter dem.
Sådan så det ud i går, da fem mand transporterede skudofferet fra Kokkedal til Rigshospitalet, hvor politiet havde fulgt efter dem.

En 22-årig ung mand med udenlandske rødder er i dag blevet sigtet for forsøg på manddrab, da han i går kl. 20.53 angiveligt har forsøgt at dræbe flere uidentificerede personer.

Det blev forklaret i Retten i Lyngby i dag, at han foran Holmegårdscentret i Kokkedal affyrede minimum to skud med en pistol mod en eller flere biler, hvorfra der kort tid inden også var blevet affyret skud mod ham.

Han nægtede sig skyldig.

Læs også:

Se også: Skudoffer i drama foran Rigshospitalet

Der blev anmodet om, at grundlovsforhøret skete for lukkede døre, og at der skulle være navneforbud. Begge dele blev tildelt af hensyn til den videre efterforskning, da man formoder, at der er flere gerningsmænd på fri fod.

Den skudmistænkte mand er desuden også sigtet for overtrædelse af våbenloven for at have et ukendt skydevåben.

Læs også:

Se også: Ung mand sigtes for forsøg på manddrab

Den sigtede, der er fra Kokkedals-området, havde både sin far og bror til stede i retssalen, men de ville ikke udtale sig til ekstrabladet.dks udsendte reporter..

Søren Bjørnestad fra Nordsjællands Politi fortalte tidligere i dag, at man ikke har haft lejlighed for at afhøre ham endnu, og at der stadig er mange tråde, der skal samles..

- Vi har ikke fået nogle oplysninger omkring, hvad der ligger forud for skudepisoden. Det regner vi med, at vi kan få et klarere billede af, når vi har afhørt den sigtede. og kigget på vores efterretningsgrundlag.