100 pårørende mindes Jonathan

Den skuddræbte Jonathan V. Taboryski blev mindet af venner og familie, der var mødt op på det sted, hvor han blev skudt i går aftes

Omkring 100 pårørende til den skuddræbte Jonathan V. Taboryski mødte op i dag for at mindes ham. (Foto: Per Rasmussen)
Omkring 100 pårørende til den skuddræbte Jonathan V. Taboryski mødte op i dag for at mindes ham. (Foto: Per Rasmussen)

Der var mellem 80-100 mennesker, som var mødt op foran Høje Gladsaxe Centret, hvor Jonathan V. Taboryski blev skudt og dræbt i går aftes.

Sammenkomsten startede ved 14-tiden, hvor det hovedsageligt var venner til Jonathan, som var dukket op.

En lille time senere kom den nærmeste familie og den dræbtes kæreste.

- Der var mange, der kom og lagde blomster. De gav hinanden knus og kram, og der var flere som tydeligt var stærkt berørte af sagen, fortæller ekstrabladet.dks reporter på stedet.

Læs også:

Se også: 19-årige Jonathan dræbt i kugleregn

Udover blomster blev der tændt lys og lagt sedler, der hvor de dræbene skud faldt, og hvor den kun 19-årige tømrerlærling døde.

Den store forsamling var meget opmærksomme på pressen, der fik at vide, at der ikke måtte tage billeder af forsamlingen.

Der holdt en enkelt patruljevogn i baggrunden, som dog ikke var der på grund af den store forsamling men på grund af selve sagen.

Læs også: Derfor blev 19-årig skudt

Broderen til det skudoffer, der overlevede og blev opereret i nat, dukkede også op. Han ønskede ikke at udtale sig om sagen, som endnu var for tæt på.

Den store menneskemængde stod midt på kørebanen foran centret og fyldte parkeringspladsen.

Jonathan Taboryski døde efter læger forgæves kæmpede for hans liv, mens hans 21-årige kammerat nu er uden for livsfare efter nattens operation i både arm og ben. Den tredje ven blev kun overfladisk snittet i foden.