Mand gik amok på golfbane

En 49-årig gik tirsdag morgen amok med en rendegraver på en golfbane. Først havde han truet sig til at få udleveret nøglerne

Normalt er 'Greenen' et stykke helt perfekt 'græsplæne' på en golfbane. Det er det ikke mere på Passebækgaard. (Foto: Allan Andersen)
Normalt er 'Greenen' et stykke helt perfekt 'græsplæne' på en golfbane. Det er det ikke mere på Passebækgaard. (Foto: Allan Andersen)

En 49 årig mand var stået tidligt op tirsdag morgen for at begå groft hærværk mod Passebækgård Golfklub i Nordsjælland.

Kl. 04.59 kom der en anmeldelse fra Passebækgård Golfklub på Bregnerødvej om, at en person havde truet og slået en ansat til at udlevere nøglerne til en rendegraver.

- Vi kender godt gerningsmanden, og han har tyranniseret os gennem længere tid, fortæller medejer af golfbanen Torben Svendsen til Ekstra Bladet.

Blev slået
Herefter havde personen brugt rendegraveren til at ødelægge en forretning på stedet, ligesom der blev begået hærværk mod selve golfbanen. Maskinen blev simpelthen kørt gennem golfbanens 'green'.

Flere patruljer blev sendt til stedet, hvor det lykkedes at anholde gerningsmanden.

En 44 årig mand, der er medarbejder på golfbanen, var blevet slået af den anholdte. Han blev kørt til skadestuen hvor han fik behandling.

- Vi er temmelig rystede i dag, og vi har selvfølgelig tilbudt vores medarbejder krisehjælp, fortæller Torben Svendsen.