Offer: Anni pustede sig op

Jeg gik fuldstændig i baglås og chok, lyder det fra den indsatte, der blev overfuset af Anni Fønsby

Anni Fønsby har ifølge en anden indsat ikke opført sig eksemplarisk bag tremmer. (Foto: Thomas Lekfeldt)
Anni Fønsby har ifølge en anden indsat ikke opført sig eksemplarisk bag tremmer. (Foto: Thomas Lekfeldt)

- Alt forløb fint i min afsoning indtil den 7. februar. Der blev jeg overfuset af Anni Fønsby på stien på vej tilbage til min celle fra Cafeen i Horserød. Jeg fulgtes med to indsatte fra afdelingen, da vi hører nogle råbe: ’Hey du der, vent lige, hvor skal du hen? Jeg vendte mig om, og der stod hun og pustede sig op flankeret af to ’bodyguards’, og hun viftede med sin finger lige op i ansigtet på mig.

- Først gik jeg fuldstændig i baglås og chok. I flere sekunder stod jeg bare helt stivnet og stirrede på hende, mens hun råbte og skabte sig. Da jeg endelig vågnede op, forstod jeg, at hun anklagede mig for at have svinet hende til og have kaldt hende en masse grimme ting.

Anni stod og pustede sig op
- For at skære igennem hendes højtråbende hysteri, råbte jeg ’Hold kæft’. Det gjorde hun, og jeg forklarede hende, at jeg absolut ikke havde talt grimt om hende, at jeg ikke ved, hvem hun er, og at hun ikke skal skabe sig overfor mig eller puste sig op. At hun skal tage Dupont og Dupont under armen og lad mig være i fred.

Læs også: Anni-klage koster kræftsyg livsvigtig behandling

- Hurtigt begyndte rygterne at gå, og jeg besluttede selv at gå til vagterne og forklare, hvad der var sket, så der ikke blev nogen misforståelser.

Det har en indsat i Politigårdens Fængsel skrevet i en redegørelse til Ekstra Bladet.

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få Anni Fønsbys forklaring.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere