Intet tyder på en forbrydelse

Det er efter alt at dømme en tragisk ulykke, der natten til søndag tog livet af seks danskere i Sverige

Politiet i Sverige arbejder fortsat på at opklare, hvad der er sket i Tidaholm, hvor seks danskere i går morges blev fundet døde, efter der udbrød brand i deres sommerhus i Tidaholm, 150 kilometer nordøst for Göteborg.

Ifølge Jeanette Arvidsson, der arbejder for politiet i Falköbing, er der intet, der tyder på, at branden var påsat.

Læs også:

Teknikkere har søndag eftermiddag undersøgt ulykkesstedet. Årsagen til branden er endnu ukendt. (Foto: Leif Gustafsson) 112 - 8. apr. 2012 - kl. 21:50 Dansk politi bekræfter: Vi underretter pårørende

- Vi har rutinemæssigt indledt en efterforskning for mordbrand, da vi hverken kan sige det ene eller det andet, men der er endnu ikke noget som peger i retning af en forbrydelse, siger Jeanette Arvidsson til ekstrabladet.dk.

Først søndag aften kunne politiets teknikere gå i gang med at undersøge brandtomten. Arbejdet blev indstillet i løbet af natten men genoptaget mandag formiddag.

Den afsides beliggende ødegård havde ikke el indlagt. Spørgsmålet er, om det var brændeovnen, der var skyld i dødsbranden. Men det kan tage tid, før undersøgelsen af stedet er afsluttet.

- Den kommer til at stå på i flere dage, men kan forhåbentligt vise, hvorfor branden opstod, siger Jeanette Arvidsson.

Dansk-ejer sommerhus
Det er fire danske søskende, der ejer det røde sommerhus, der er brændt helt ned til grunden. Tilbage står kun en skorsten.

Men om det er nogle af de søskende, der er omkommet ved branden, vil hverken svensk eller dansk politi bekræfte. Men Jeanette Arvidsson bekræfter, at alle seks ofre er danske.

- To af de omkomne boede i Danmark, mens de fire andre var bosiddende i det sydlige Sverige, siger Jeanette Arvidsson fra politiet i Falköbing til ekstrabladet.dk.

Arbejdet med at identificere de seks personer er endnu langt fra afsluttet.

- Det kommer til at vare længe, inden de døde er endeligt identificeret, siger Jeanette Arvidsson.

Hvordan branden brød ud er endnu uvist. Ifølge flere svenske medier var der hverken vand eller elektricitet i huset, hvis eneste varmekilde er en brændeovn.

Ifølge Jeanette Arvidsson er alle pårørende underrettet om den tragiske ulykke.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere