Reality-rocker nu som 'Linse'-lus

I limo til Linse: Tidligere HA-rocker på ny tv-date - kender frk. Kessler fra fængslet

Mads Kristensen har for alvor lagt rygmærker og rockermetoder på hylden. Og hvor den tidligere stod på nævedans, bruger han nu hænderne til at holde døre for sine tv-dates, når han inviterer til Flensborg i primetime.

Det tidligere fremtrædende medlem af motorcykelbanden Hells Angels, som i sidste uge gav den gas i datingprogrammet 'For Lækker Til Love', er blevet stueren og for anden gang på ligeså mange uger rammer han danskerne som chamør i bedste sendetid.

Denne gang er det, når han inviterer Linse Kessler fra Bryggen til sin hjemby i Tyskland, hvor han driver forretning, på en date med tatovering og stegt flæsk.

Der er mange forskelige typer i reality. Bøssen Gustav, en blank Sidney Lee. Skal du til at være vores realityrocker?

- Haha, nej, det skal jeg ikke. Jeg bruger bare de midler jeg kan for at få omtale. Jeg har jo en virksomhed, der godt kan lide omtale, derfor optræder jeg på tv, siger han til Ekstra Bladet.

- I 'For Lækker Til Love' var det mine to meget gode veninder, der kom på besøg, og når Linse kommer er det også en god veninde, der kigger forbi, siger Mads Kristensen, der driver en modeforretning og en tattooshop i Flensborg:

I programmet, hvor han giver den som 'Linse'-lus, og som bliver vist på TV3 senere i denne uge, står den på limosinekørsel og testtur i en af vennernes Ferrari. Store armbevægelser syd for grænsen, inden han serverer stegt flæsk for kvindemennesket.

Hvor kender du Linse fra?

- Jeg lærte hende at kende, da vi afsonede i Vestre Fængsel. Jeg kan faktisk ikke huske, hvad jeg afsonede, men det var vist noget værtshusslagsmål eller sådan noget. Men vi svingede godt, og jeg passede lidt på hende. Vi har været venner i 10 år.

Hvor gode venner var I?

- Den slags røber en gentleman ikke.

Når man ser programmet, fornemmer man, at der er ganske god kemi. Hvad sker der, når kameraet er slukket?

- Hæ. Der sker ikke noget.

Men du holder døren for damerne og serverer livretter. Hvad er det for et skifte, du har været igennem fra rocker til gentleman?

- Sådan har jeg altid været. Jeg er stolt over at havde kørt i klubben, men nu vil jeg gerne prøve noget andet.

1 af 2 
2 af 2 

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere