Nu er alle fire kammerater døde

Vennerne døde efter en tragisk trafikulykke med alt for høj fart

Nu er fire kammerater døde efter en tragisk trafikulykke. Fotos: Per Rasmussen og private
Nu er fire kammerater døde efter en tragisk trafikulykke. Fotos: Per Rasmussen og private

Kort efter midnat slukkede lægerne for den respirator, der har holdt den 18-årige gymnasieelev Sebastian Holm kunstigt i live på Rigshospitalet. Han blev dødeligt kvæstet efter en tragisk soloulykke syd for Roskilde klokken 03.30 søndag morgen, der dræbte hans tre venner Christian Nielsen, 18 år, Kenni Offersen, 18 år, og Martin Due, 19 år, på stedet.

- Lægerne har slukket for respiratoren, og pårørende har været til stede derude hele dagen. Det er så tragisk, som det kan være, siger vagtchef Lars Mogensen til Ritzau og fortsætter:

- Vi har fået at vide, at man har skannet hans hoved tidligere på aftenen. Jeg vil næsten tro, at han har haft nogle voldsomme kvæstelser i hjernen.

Sebastian Holm var den eneste, der stadig levede, da folk kom ilende til hjælp efter ulykken, der skete, da de fire unge skred af vejen i en svag venstrekurve og kørte ind i et træ i høj fart ud for landsbyen Tjæreby.

- Vær stærk, og kæmp til det sidste! Alle mine tanker går til jer, og jeres pårørende, skrev blandt andre Mie Ø. E, på Sebastian Holms Facebook-væg, men håbet brast altså her til aften.

Læs også: Tre fodboldtalenter dræbt i trafikulykke

Ifølge politiets bilinspektør kørte de unge mænd med mindst 160 km i timen. Politiet ved fortsat ikke, hvad der er sket op til ulykken.

- Det er endnu uklart, hvem der førte bilen, og vi venter også på svar på blodprøverne, siger Lars Mogensen.

Politiet har taget en blodprøve af de fire dræbte for at klarlægge, om de var påvirkede af alkohol. En ven af de unge mænd tror dog ikke, at der har været spirituskørsel involveret, fordi de fire altid tog i byen sammen og skiftedes til at holde sig ædru, så der altid var én, der kunne køre hjem.

De fire venner, der havde spillet førsteholdsfodbold sammen siden første klasse, havde været i byen i Roskilde og var på vej hjem til Havdrup, da ulykken satte en brat stopper for de nu fire unge mænds liv.

Klokken 19 mødtes godt 100 venner til de fire unge mænd til en mindehøjtidelighed, hvor ulykken skete.

– Det er smukt, at der er kommet så mange. Så ved man, at der er mange, der tænker på dem, og at der er mange, der elsker dem, sagde Fie Bruun, der har kendt Christian, Martin og Kenni i syv år, og var en af de mange fremmødte.

Alle pårørende er underrettet.