Danskere indlagt efter klorulykke i Thailand

Der var vild panik og røg og damp, fortæller dansk øjenvidne

En af de berørte turister køres på sygehuset i Phuket (foto: Atchaa Khamlo/Phuket Gazette)
En af de berørte turister køres på sygehuset i Phuket (foto: Atchaa Khamlo/Phuket Gazette)

Tre danske feriegæster er blevet indlagt efter et udslip af klor på et hotel på Phuket, med er dog tæt på at blive udskrevet igen, oplyser rejsebureauet Spies ekstrabladet.dk.

Ifølge kommunikationschef hos Spies, Torben Andersen, er de tre tilskadekomne en dreng på 16 år og to mænd på 44 og 48 år.

- De er blevet indlagt til observation, fordi de har indåndet nogle dampe, men ifølge mine oplysninger fra hospitalet er de i gang med at blive udskrevet, siger Torben Andersen.

Klorudslippet skete lørdag formiddag ved poolområdet på hotellet Phuket Orchid Resort og Spa, der ligger ved Karon, og påførte en række hotelgæster kvalme og hovedpine.

Vild panik
Stig Petersen fra Vordingborg, der befandt sig på stedet sammen med sin kone og deres barn, oplevede eksplosionen på tæt hold.

- Vi sad i morges og spiste morgenmad, da der lød et ordentligt brag. Jeg løb over og kiggede og kunne se, at nogle var kommet til skade, fortæller han til ekstrabladet.dk

- Der var vild panik, og det var røg og damp. En kvinde havde fråde løbende ud af munden.

Ifølge danskeren var der mange svenskere, finner og danskere på hotellet, som i øjeblikket huser omkring 800 gæster samlet set.

Lokale Phuket Gazette meddeler, at dusinvis af gæster og medarbejdere på hotellet hurtigt blev kørt til hospitalet, men at samtlige indlagte skulle være på vej tilbage til feriestedet, og at ingen skulle være tjekket ud.

1 af 2 Hotellet, hvor klorudslippet fandt sted (foto: Phuket Orchid Resort & Spa)
2 af 2 En af de berørte turister køres på sygehuset i Phuket (foto: Atchaa Khamlo/Phuket Gazette)