Efterlyst: Mor til to forsvundet på tredje døgn

En 48-årig mor fra Nørrebro forsvandt på mystisk vis fredag eftermiddag

Jeanett Rask forsvandt fredag eftermiddag på mystisk vis. Foto: Privat
Jeanett Rask forsvandt fredag eftermiddag på mystisk vis. Foto: Privat

Jeanett Rask forlod fredag eftermiddag sin familie på Ægirsgade 49 på Nørrebro i København for at indløse et gavekort og få en shawarma. Siden forsvandt hun sporløst.

I dag, tre døgn senere, har familien ikke hørt fra hende, og de sidder desperate tilbage og håber at høre livstegn fra deres kone og mor.

Hendes familie er i kontakt med politiet, som har ringet til skadestuer og hospitaler, men indtil videre er der ingen, der har set en kvinde med hendes signalement, siger kvindens urolige mand Lars Thomas til ekstrabladet.dk.

Lars Thomas oplyser, at der intet unormalt havde været ved kvindens opførsel op til hendes forsvinden.

- Historien lyder egentlig bare: Min kone forlod vores hjem for at købe en bog og en shawarma, og nu her tre dage senere har vi ikke hørt en lyd fra hende, fortæller han.

Politiet efterforsker sagen og leder nu efter spor og oplysninger hos familie og venner.

- Vi behandler det som en hvilken som helst anden sag om en bortgået. Vi vil gøre, hvad vi kan for at finde hende, og lige nu går vi efter alle spor ved at kontakte familie, venner, bekendte og undersøge alle hendes kendte opholdssteder, oplyser Frank Blem Nielsen, central efterforskningsleder ved Københavns Politi.

Jeanette Rask er nu blevet efterlyst på Facebook.

Hvis du har set Jeanett Rask eller ved noget om hendes forsvinden, kan du maile til 1224@eb.dk eller skrive en SMS til 1224 (koster almindelig sms-takst).