Bil torpederer hus

Stort chok for de sovende beboere, der blev vækket af braget

Væggen på det gamle bindingsværkshus har forrykket sig omkring 20 centimeter og står nu i en bue. Der er også kommet store revner i facaden. (FOTO: Claus Meyer)
Væggen på det gamle bindingsværkshus har forrykket sig omkring 20 centimeter og står nu i en bue. Der er også kommet store revner i facaden. (FOTO: Claus Meyer)

- Jeg anede ikke, om det var drøm eller virkelighed!

Birgitte Meyer vågnede nattten til fredag med et brag, da en ung mand, betegnet af politiet som en urutineret bilist, kørte ind hendes hus.

I huset lå både Birgitte Meyer og hendes 13-årige datter og sov i værelser oven over stedet, hvor bilen ramte.

Se også: Bilist torpederede byskilt og kørte i å

- Jeg vågnede midt i en drøm og kunne ikke rigtig afgøre, om braget var en del af drømmen, eller om det var virkelighed, siger Birgitte Meyer og fortsætter:

- Jeg tog min morgenkåbe på, og da jeg kom ned i stueetagen, blev jeg mødt af lyset fra en forlygte. Min første tanke var, at jeg ville ud at se, om der var nogen tilskadekomne. Men hoveddøren bandt, og jeg var bange for at hive den op, hvis der nu skulle falde noget sammen.

Heldigt sluppet
Da Birgitte Meyer fandt en pålidelig vej ud, så hun, at der ikke var sket noget alvorligt med den unge mand, der sad bag rettet.

- Det var en lettelse, for et hus er jo en død ting, og det er jo straks meget mere alvorligt, hvis der havde været nogen, der var kommet noget til, siger hun til ekstrabladet.dk

Se også: Slipper fra ulykke med brækket ben

Med hjælp fra naboer blev den unge mand, som var dybt rystet, hjulpet ud af bilen, og politiet blev tilkaldt.

1 af 4 
2 af 4 
3 af 4 
4 af 4 Væggen på det gamle bindingsværkshus har forrykket sig omkring 20 centimeter og står nu i en bue. Der er også kommet store revner i facaden. (FOTO: Claus Meyer)