Røvere truede kassedame med pistol og kniv

To maskerede gerningsmænd røvede kassebeholdningen i en Netto i København lige før fyraften

En kassedame i Netto fik sig en ubehagelig afslutning på arbejdsdagen kort før lukketid torsdag aften. To maskerede røvere truede hende med en pistol og en kniv til at udlevere kassebeholdningen.

- Røverne slipper af sted med 5700 kroner, og de flygter fra stedet i en sort Volkswagen, siger central efterforskningsleder Kristian Aaskov fra Københavns Politi.

Den chokerede kassemedarbejder kom ikke noget til under røveriet, men er rystet efter hændelsen, der fandt sted i Netto på Peter Bangs Vej i København.

- Vi har sikret noget videoovervågning og nogle tekniske spor, som vi skal have kigget på nu her, siger Kristian Aaskov.

Politiet beskriver røverne som danske mænd på omkring 25 år. Den ene bar sort maske, lyseblå hættetrøje, lyse jeans og kondisko. Den anden gerningsmænd var iført sort maske, grålig hættetrøje og sorte handsker. Begge er cirka 175 centimeter høje.

- Derudover var der et vidne, som så de to mænd maskere sig uden for Netto, inden de gik ind i butikken, fortæller Kristian Aaskov.

Ud over vidnet og kassedamen selv var der ikke andre kunder i Netto, som overværede røveriet, oplyser politiet.