TV: Nervøs Janni ankommet til retten

Omgivet af venner og familie ankom den bedrageri- og voldstiltalte Janni Christensen til Københavns Byret her til formiddag.

Der er ikke meget, der er gået Janni Christensens vej det seneste år. Fire måneders varetægtsfængsling, et mistet job som forsidepige for Danske Spil og tabt tid sammen med sin familie er hvad det er blevet til.

Men det kan nå at blive endnu værre, hvis retten finder hende skyldig i den sag, der begynder i dag. Her er hun tiltalt for at have franarret en 66-årig mand et større millionbeløb, mens hende og to medgerningsmænd ifølge anklageskriftet skulle have dopet ham med medicin, hvilket har medført voldstiltalen.

De alvorlige anklager kan koste hende op til seks års fængsel, hvis hun bliver kendt skyldig. Derfor var det også en spændt Janni Christensen, ekstrabladet.dk fangede foran retten.

- Jeg har meget ondt i maven og er meget nervøs. Jeg synes ikke, det er den bedste dag at vågne op på, siger hun.

LÆS OGSÅ: TV: Oddset-Janni: Min eksmand anmeldte mig

Der er dog stor opbakning til den Janni Christensen, der kom gående fokuseret mod retten sammen sin15-årige datter, søster og sin nevøs datter. Og opbakningen skinner da også igennem i selve retssalen, som er fyldt med kvinder i designertøj og blonde striber i håret.

Janni Christensen sidder lige nu for sig selv bag sin forsvarer med læderjakken hængende på stolen og lædertasken ved siden af hende.Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen