Politi afviser rapport om Strauss-Kahn-sæd

Politiet benægter at have givet oplysninger om, at der er fundet sæd fra Strauss-Kahn på stuepige i New York.

New Yorks politi er ikke kilden til oplysninger om, at sæd fra IMF's nu tidligere chef Dominique Strauss-Kahn er fundet på en stuepiges tøj.

Det siger politiet i hvert fald.

En talsmand for politiet siger, at efterforskerne indtil nu "ikke har givet resultater eller information" om resultatet af dna-undersøgelser i sagen, hvor Strauss-Kahn beskyldes for sexoverfald på en stuepige på et hotel i storbyen.

Flere rapporter i amerikanske medier citerer ellers kilder tæt på efterforskningen for at sige, at sæd, der kommer fra Strauss-Kahn, er fundet på den 32-årige stuepiges skjorte.

Hun siger, at den daværende chef for IMF, Den Internationale Valutafond, forsøgte at voldtage hende på Sofitel-hotellet den 14. maj.

Han blev anholdt i John F. Kennedy-lufthavnen og stillet for en dommer.

Strauss-Kahn har afvist anklagerne. Han er nu løsladt mod kaution, men befinder sig i New York med fodlænke. Han har forladt sit IMF-job.

En talskvinde for anklagemyndigheden siger, at oplysninger i forbindelse med dna-prøverne ikke fremlægges, før retssagen går i gang.

Strauss-Kahn står over for syv anklager, herunder en anklage om voldtægtsforsøg. Næste retsmøde er berammet til den 6. juni.