Konen begik selvmord efter pædofili-anklager

Konen til den 70-årige mand fra Sorø, der står tiltalt for årelangt misbrug af i alt ni små piger, kunne ikke klare mistanken. Hun tog livet af sig selv

Hvis den 70-årige tidligere lastbilschauffør fra Sorø, der i dag står tiltalt for sex-misbrug af i alt ni småpiger helt tilbage fra 1968, har følt omverden vende sig imod ham efter sex-anklagerne kom frem, så må han i hvert fald nu have fået ensomheden brutalt at føle.

Allerede kort efter de første sexanklager kom frem til overfladen, kunne hans kone gennem 42 år ikke længere klare presset, mistroen, skammen. Midt i anklagerne om mandens voldtægt af en retarderet niårig, misbrug af den treårige steddatter, misbrug af svigerindens femårige pige, af naboens datter, af vennernes datter osv. tog hun sit eget liv.

Fik psykiske problemer
- Ja, hun begik selvmord. Sagen tog rigtig hårdt på hende, og hun fik psykiske problemer, bekræfter et vennepar til familien overfor Ekstra Bladet.

Den 70-årige er ifølge anklageskriftet tiltalt for i alt ti forhold om sexmisbrug, pædofili og voldtægt af piger fra helt ned til tre år op til 15 år. Overgreb som går tilbage til 1968 og helt frem til sidste år.

'Vi tror ikke på det'
Sagen mod ham startede i går. Her nægtede den 70-årige og forklarede, at pigerne havde 'en god fantasi'. Han erkendte dog, at han havde haft hånden nede i bukserne på steddatteren. Her brød han sammen i vidneskranken.

- Vi tror ikke på det. Han har siddet ovre hos os så mange gange, hvor han bare har grædt og grædt, siger konen i venneparret.

Over 100 overgreb i alt
En påstand som anklager i sagen Jeanette Wincentz Andersen langt fra er enig i.

- Der er tale om godt og vel 100 overgreb i alt. Mange af sagerne ligger så mange år tilbage og flere er forældede. Men vi går efter tre et halvt års fængsel, siger hun til Ekstra Bladet.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere