70-årig i retten for voldtægt af treårig

En 70-årig mand fra Sorø er nu tiltalt for adskillige tilfælde af groft sexmisbrug af helt små børn og en retarderet pige - overgrebene har strakt sig over 40 år

Mandag står en 70-årig mand fra Sorø ved retten i Næstved tiltalt for adskillige seksuelle overgreb på små børn, skriver Sjællandske Medier.

Adskillige tilfælde af samleje med børn helt ned til treårs-alderen, fuldbyrdet voldtægt af en retarderet pige og flere tilfælde af befamling af små børn. Det er blot nogle af de anklager, der mandag ved retten i Næstved bliver rejst imod den 70-årige mand. I alt ti punkter står der på anklageskriftet, som er yderst ubehagelig læsning.

- Det er en meget alvorlig sædelighedssag, som vedrører i alt ni forurettede personer, og episoderne går mange år tilbage, fortæller Jeanette Wincentz Andersen, der er politianklager i sagen.

Den første af de overtrædelser, som manden står tiltalt for, stammer tilbage fra årene 1968 til 1971. Her skulle den 70-årige i følge anklageskriftet adskillige gange have haft samleje med en pige, der da overgrebene startede, var fire-fem år gammel.

Imellem 1989 og 1997 skulle tiltalte igen flere gange have haft fuldbyrdet samleje med en pige, fra hun var tre år, til hun var cirka 11 år gammel. Det seneste punkt på listen over anklager stammer fra årene 2004 til 2009, hvor tiltalte flere gange skulle have befamlet en lille pige.

Selvom flere af episoderne ligger over 30 år tilbage, mener Jeanette Wincentz Andersen ikke nødvendigvis, at retten behøver erklære dem forældede, skriver Sjællandske Medier.Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere