Maria blev sexmisbrugt og dræbt

Politiet bekræfter nu, at den 20-årige kvinde, der blev fundet død i Herning i morges, er blevet seksuelt misbrugt og myrdet

Politiet undersøgte gerningsstedet og liget af Maria Møller Christensen i timevis, før liget bev kørt væk fredag aften. (Foto: Ernst van Norde)
Politiet undersøgte gerningsstedet og liget af Maria Møller Christensen i timevis, før liget bev kørt væk fredag aften. (Foto: Ernst van Norde)

Det er en forbrydelse, der ligger bag den 20-årige Maria Møller Christensens død nytårsnat. Det bekæfter politiet nu over for ekstrabladet.dk.

Kvinden har været udsat for en seksuel forbrydelse og er derefter blevet dræbt. Det viser de foreløbige undersøgelser af liget, oplyser efterforskningsleder Ole Henriksen ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Han vil endnu ikke oplyse, hvordan den unge kvinde er blevet dræbt.

Politiet efterlyser vidner, der kan have set Maria Møller Christensen i tidsrummet fra en halv time efter midnat, hvor hun forlod den nytårsfest på Museumsgade, hun deltog i, og til hun blev fundet død på Rolighedsvej i Herning fredag formiddag klokken 11.27.

Politiet kan endnu heller ikke svare på, hvordan Maria Møller Christensen kunne ende i den vaskekælder, hvor en beboer i formiddag fandt hende. Der er nemlig dørlås på døren, og derfor er det ikke til at komme ind i kælderen, hvis man ikke bor i ejendommen eller på anden måde har skaffet sig en nøgle til kælderen.

Maria Møller Christensen boede sammen med sin far i Bredgade, der ligger imellem Museumsgade, hvor hun deltog i nytårsfesten, og Rolighedsvej, hvor hun i formiddag blev fundet dræbt.

Hørte skænderi
Politiet har i dag afhørt flere naboer, og en mand i ejendommen har forklaret, at han i nat hørte nogen skændes højlydt i gården. Politiet undersøger, om det skænderi kan have en forbindelse til drabet på den 20-årige kvinde.

Flere vidner mener at have set Maria Møller Christensen omkring klokken 04.00 i selskab med tre unge mænd. Politiet tvivler dog på troværdigheden af de vidneudsagn, men undersøger udsagnene.

Maria Møller Christensen var ifølge politiets oplysninger meget beruset, da hun kort efter midnat forlod festen, hun var gæst ved, uden overtøj og sko og kun iført en tynd bluse, en nederdel og nylonstrømper.

Hun havde tilsyneladende ikke været i skænderi med nogen eller havde anden grund til at forlade festen, og de øvrige gæster kontaktede derfor hurtigt politiet. Gæsterne, kvindens forældre og politiet ledte natten igennem efter den 20-årige, men forgæves.

1 af 4 Maria Møller Christensen blev i formiddag fundet misbrugt og drbt i en vaskeklder i Herning. (Privatfoto)
2 af 4 Det er nu bekræftet, at 20årige Maria Møller Christensen, der blev fundet død i morges, er myrdet. Hun blev før sin død misbrugt seksuelt. (Foto: Ernst van Norde)
3 af 4 Politi og teknikere har dagen igennem undersøgt stedet, hvor den 20årige kvinde blev fundet død. (Foto: Ernst van Norde)
4 af 4 Politiet undersøgte gerningsstedet og liget af Maria Møller Christensen i timevis, før liget bev kørt væk fredag aften. (Foto: Ernst van Norde)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen