Efterlyses for fire politidrab

Den 37-årige Maurice Clemmons efterlyses for firedobbelt politimord i USA. Han er tidligere straffet for børnevoldtægt og røveri

Maurice Clemmons har et lang synderegister. Nu efterlyses han for drabet på fire amerikanske betjente. (Foto: AP)
Maurice Clemmons har et lang synderegister. Nu efterlyses han for drabet på fire amerikanske betjente. (Foto: AP)

Amerikansk politi efterlyser en 37-årig tidligere straffet mand i forbindelse med nedskydningen af fire betjente på en kaffebar nær Tacoma i den nordvestlige delstat Washington.

Den efterlyste, Maurice Clemmons, er en gammel kending af politiet og tidligere dømt for røveri, vold mod politiet og voldtægt af et barn, oplyser politiet i Pierce County i en pressemeddelelse.

De fire dræbte betjente er identificeret som: Mark Renninger, 39 år, Ronald Owens, 37 år, Tina Griswold, 40 år, og Greg Richards 42 år.

De sad søndag morgen på kaffebaren Forza Coffee Shop nær McChord Air Force Base og gennemgik nogle papirer, da en sort mand kom ind og begyndte at skyde.

To betjente sad ned, da de blev skudt og dræbt, mens en tredje stod op, da han blev ramt af en dødbringende skudsalve. Den sidste betjent sloges med gerningsmanden, men han tabte kampen og led samme triste skæbne som sine kolleger.

- Han kæmpede bravt. Vi håber, at han fik givet gerningsmanden nogen på hovedet, siger polititalsmand Ed Troyer til amerikanske medier.

Myndighederne mener, at politifolkene var specielt udvalgt, da hverken personale eller andre kunder i kaffebaren blev beskudt.

- Der var to ansatte og flere kunder i lokalet. Ingen af dem er såret, skudt eller sigtet på. Det var ikke et røveri. Gerningsmanden kom ind i lokalet og åbnede ild mod de fire politifolk, siger polititalsmanden og tilføjer:

- Det ligner mest af alt en regulær henrettelse.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere