Druknet: 54-årig faldt i vandet

Alt tyder på, at det var en ulykke, da en mand druknede i en havn nær Rødekro

Politiet bjærger liget af den 54-årige mand. (Foto: Erik Smedegaard)
Politiet bjærger liget af den 54-årige mand. (Foto: Erik Smedegaard)

Den 54-årig mand som søndag eftermiddag blev fundet i vandet i havnen Kalvø bådelaug tæt på Rødekro, er formentlig faldet i vandet - enten fra båden eller broen. Det vurderer Syd- og Sønderjyllands Politi.

Ifølge politiet har manden gennem et stykke tid boet - eller i hvert fald haft ophold - på en sejlbåd i havnen, tæt på hvor han blev fundet.

- Bådebroen er særdeles glat, når det har regnet så meget. Den er nærmest som sæbe, så man glider let. Derfor kan han være faldet. Om det så fra båden eller broen er svært at sige. I hvert fald tyder alt på, at der er tale om en ulykke, siger vagtchef Ivan Gohr Jensen til ekstrabladet.dk

Sejler slog alarm
I tror ikke der er tale om selvmord, altså?

- Det er der i hvert fald intet, der tyder på. Ligesom der heller ikke er tegn på, at der sket en forbrydelse, siger vagtchefen.

Den druknede mand blev fundet af en forbipasserende sejler, der straks slog alarm, og ifølge politiet har manden ikke ligget længe i vandet, da han blev fundet kort før klokken 14.

I morgen afholdes ligsyn. hvor politiet og retsmedicineren skal fastslå dødsårsagen.

Familien er for kort tid siden blevet informeret om dødsfaldet. Ifølge Ivan Gohr Jensen er manden ikke kendt i politiets registre. Yderligere detaljer vil vagtchefen dog ikke give.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere