12-årig anholdt for flere voldtægtsforsøg

To drenge - den ene på 12, den anden 13 - har skræmt en hel by i Sverige, efter de i en uge har forsøgt voldtægt mod flere voksne kvinder

Et sexoverfald på en 19-årig kvinde har formentlig løst gåden om flere uhyggelige overfald og forsøg på voldtægt i Borås i Sverige. En kun 12-årig dreng blev grebet på fersk gerning, da han var ved at flå bukserne af den skrigende kvinde, mens han gentagne gange slog hende i ansigtet. Det skriver Expressen i dag.

En nabo og hans 19-årige søn hørte kvindens skrig og løb ud på gaden, hvor de fandt pigen siddende på en mark med den 12-årige over sig.

Kvinden havde kort før overfaldet følt sig seksuelt cikaneret af drengen, da de kørte med samme bus. Den 19-årige steg derfor af bussen et stop tidligere, end hvad der var meningen. Den 12-årige stod af ved næste stop og gik tilbage, hvor han overfaldt kvinden.

Også en 13-årig dreng er anholdt for flere seksuelt motiverede overfald. To af dem kalder politiet 'mishandling og seksuelt motiverede'. Det tredje er et forsøg på voldtægt af en 15-årig pige under en gangbro i denne uge. Den 13-årige blev anholdt og afhørt for de tre overfald.

De to drenge er nu overdraget til de sociale myndigheder. Ingen af dem er tidligere kendt af politiet.

Ifølge Expressen blev anmeldt endnu tre seksuelle overfald i Borås i går. En cirka 25-årig mand skal have blottet sig over for to 13-årige piger, der var ude at lufte en hund. Tilsyneladende var det den samme mand, der en time senere overfaldt en kvinde, tvang hende ned på jorden og kaldte hende ukvemsord.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere