Mistænkes for overgreb i børnehave

Politiet efterforsker et muligt seksuelt overgreb på et barn i en daginstitution i Vinderup. I mellemtiden er en mistænkt medarbejder fritaget for tjeneste

En medarbejder på institutionen Vindelevgård i Vinderup er blevet fritaget for tjeneste, fordi politiet efterforsker muligt seksuelt overgreb på et barn i børnehaven.

Holstebro Kommune har anmodet Midt- og Vestjyllands Politi om at efterforske en mistanke om et muligt seksuelt overgreb mod et barn i daginstitutionen.

- Vores familiesektion fik mandag underretning om mistanke om et seksuelt overgreb på et barn i institutionen. Efter en tjenstlig samtale er den pågældende medarbejder blevet fritaget for tjeneste, mens sagen undersøges af politiet, siger afdelingschef i Børn og Unge i Holstebro Kommune, Flemming Lauritsen i en kommentar.

Sidst på eftermiddagen tirsdag blev alle forældre til børn i institutionen og personalet samlet orienteret om sagen.

- Alle forældre er orienteret om mistanken og politiets efterforskning. Vi har hermed sikret, at børnene kan have en fortsat betryggende hverdag i institutionen. Nu afventer vi politiets undersøgelse af sagen, siger Flemming Lauritsen.

Hos Midt- og Vestjyllands Politi fik man i går en skriftlig anmeldse på børnehave-medarbejderen.

- Vi er i gang med at efterforske sagen og undersøge de nærmere omstændigheder. Før det er gjort kan vi ikke sigte nogen, oplyser vagtchefen til ekstrabladet.dk.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere