Undersøger lægedatters computer

Politiet undersøger afdøde Louise Laursens computer for afskedsbrev

Louise Laursen sad varetægtsfængslet i sagen om drabet på sin mor. Hun blev frifundet, men lørdag blev hun fundet død i sit hjem nord for Århus. (Foto: Ernst van Norde)
Louise Laursen sad varetægtsfængslet i sagen om drabet på sin mor. Hun blev frifundet, men lørdag blev hun fundet død i sit hjem nord for Århus. (Foto: Ernst van Norde)

40-årige Louise Laursen blev lørdag fundet død i sit hjem i Trige nord for Århus.

Ifølge politiet tyder intet på en forbrydelse, men den præcise dødsårsag er endnu ikke fundet, og vicepolitiinspektør, Frits Kjeldsen, oplyser, at den højst sandsynligt ikke vil blive offentliggjort, hvis der ikke ligger en forbrydelse bag.

Louise Laursen har i perioder brugt flere forskellige beroligende præparater, og det kan muligvis være årsagen til hendes død.

Østjyllands Politi har undersøgt hendes computer for et muligt afskedsbrev.

- Vi har ikke fundet noget afskedsbrev på computeren, siger vicepolitiinspektør, Frits Kjeldsen, til ekstrabladet.dk.

Louise Laursens computer kunne muligvis også indeholde nye oplysninger i den gamle sag om mordet på hendes mor, Hanne Lene Flachmeyer, i Suldrup i Nordjylland i 2006.

Men Nordjyllands Politi skal dog ikke gøre sig forhåbninger om at finde nye oplysninger i sagen, da det vil være ulovligt at gennemsøge Louise Laursens personlige ejendele uden en ny sigtelse - og den kan politiet af gode grunde ikke rejse.

Louise Laursen sad varetægtsfængslet i 14 måneder, tiltalt for drabet på sin mor, men blev løsladt på grund af manglende beviser.

Louise Laursen var politiets hovedmistænkte i sagen, hvor den knivdræbte Hanne Lene Flachmeyers mand, læge Jan Flachmeyer, og Louise Laursen begge overværede mordet.

Kun datteren blev tiltalt. Og hun blev senere frifundet af nævningerne. Trods frifindelsen besluttede Statsadvokaten, at der ikke skulle indledes efterforskning mod hendes far, der er den eneste anden mulige drabsmand.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere