Nu er han landet

John Knudsen er landet i Danmark. Kun med en gul plastikpose som eneste bagage bliver han nu eskorteret til Esbjerg

John Knudsen i Københavns Lufthavn, hvor han netop er landet. (Foto: Kristian Linnemann)
John Knudsen i Københavns Lufthavn, hvor han netop er landet. (Foto: Kristian Linnemann)

KØBENHAVNS LUFTHAVN (ekstrabladet.dk): Den drabssigtede John Knudsen er landet i Københavns Lufthavn, og dermed er første del af John Knudsens hjemrejse til Danmark vel overstået.

Kun gul pose som bagage
Den 44-årige drabssigtede blev hentet i morges i Madrid-fængslet Soto del Real og gik om bord på Spanair-flyet, der satte kurs mod Danmark lidt over 11 i formiddag. I flyet sad John Knudsen på en vinduesplads, hvor han nød udsigten af friheden, mens tre betjente mandsopdækkede ham.

Flyet, hvor også Ekstra Bladets udsendte har været med om bord, landede 14.09 i Københavns Lufthavn. Her stod der en almindelig og civil patruljevogn klar til at følge John Knudsen videre på sin tur hjemad.

Den fuldskæggede John Knudsen forlod selv flyet - uden håndjern - og iført en grøn jakke og en blålig hættetrøje trukket godt op over hovedet. Desuden var John Knudsens umiddelbare eneste bagage en gul plastikpose, som han havde i hænderne, da han satte sig ind i patruljevognen.

Overnatter i Esbjerg Arrest
Nu har han turen mod Esbjerg Arrest i dag og turen til Sønderborg Ret i morgen, hvor han skal i grundlovsforhør, at tilbagelægge med sine nye rejsekammerater fra Syd- og Sønderjyllands Politi og fra Rejseholdet.

John Knudsen vil i morgen blive stillet for en dansk dommer - hvor han endelig i egen person vil blive sigtet og krævet varetægtsfængslet for drabet på Kirsten Bay Andersen, der blev kvælt og efterfølgende smidt i Haderslev Fjord bundet til en betonklods.

Den 44-årige Knudsen, der er far til to teenagedrenge, som han har skrevet til under sin flugt til Spanien, var på flugt i seks uger før han blev anholdt for præcis to uger siden i Zaragoza, hvor han stod og tiggede på gaden.

1 af 3 Kirsten Bay Andersen formodes kvalt af den 44-årige John Knudsen, der har været på flugt i seks uger.(Politifoto)
2 af 3 John Knudsen om bord på Spanair JK025 på vej mod Danmark. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
3 af 3 John Knudsen i Københavns Lufthavn, hvor han netop er landet. (Foto: Kristian Linnemann)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere