Brandmand fandt sin egen bror trafik-dræbt

Ulykke ved Ringsted blev endnu mere tragisk, da brandmand opdagede, at den døde mand i bilen var hans egen bror

Under arbejdet med at frigøre en død bilist i denne bil, opdagede en brandmand, at den døde var hans bror. (Foto: Henrik Larsen)
Under arbejdet med at frigøre en død bilist i denne bil, opdagede en brandmand, at den døde var hans bror. (Foto: Henrik Larsen)

Ringsted Brand og Redning rykkede i går ud til en soloulykke ved Eskemosevej.

En bil var stort set knust mod et vejtræ, og i vognen sad bilisten. Hans liv var ikke til at redde.

Under arbejdet med at frigøre manden, opdagede en af brandmændene pludselig, at den trafikdræbte mand var hans egen bror, oplyser DAGBLADET.

- Vi oplever jo altid, når vi rykker ud på ulykkesstederne, at det er gået ud over 'nogen andre', og pludselig rammer det os selv. Det er en situation, jeg ikke har været i nærheden af i de 30 år, jeg har arbejdet med brand- og redning, men også en situation vi jo ikke kan gardere os mod, siger beredskabschef Søren Hansen til ekstrabladet.dk

Beredskabschefen var selv indsatsleder på ulykkesstedet, da det gik op for brandmanden, at den døde var hans bror.

- Jeg besluttede efter aftale med den pågældende brandmand, at jeg ville håndtere kontakten til familien, siger Søren Hansen.

Han har i dag talt med brandmanden og skal senere stå for en debriefing.

- Langt hen ad vejen er det netværket, vi trækker på, når vi oplever svære situationer. Vi er gode til at støtte og tale med hinanden. Sådan vil det også være i denne ulykkelige situation, men det er klart, at vi også kan trække på professionel hjælp, siger beredskabschefen.

Det er endnu uvist, hvorfor den 43-årige kørte mod vejtræet. Politiet skal undersøge ulykken nærmere.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere