Tricktyve stjal ældre kvindes sparepenge

To mænd narrede ældre kvinde i Farum og stjal hendes sparepenge

En 82-årig kvinde fra Farum nord for København var i eftermiddag udsat for et tricktyveri, hvor to sydlandsk-udseende mænd stak af med en del af de penge, kvinden netop havde hævet i banken.

Politiet fik anmeldelsen om tyveriet klokken 15.47.

Efter at have hævet penge og handlet gik kvinden hjem til sin lejlighed på Frederiksborgvej og satte sikkerhedskæden på entredøren.

- Kort efter bankede det på døren og under påskud af at ville låne en kuglepen og et stykke papir for at skrive en besked til kvindens overbo, fik to mænd adgang til hendes lejlighed. Mens den ene gik ud i køkkenet, for at skrive den angivelige besked, rodede den anden mand i kvindens taske. Da kvinden opdagede det, blev hun kortvarigt holdt fast, men da hun skreg op, løb mændene i ukendt retning med et uspecificeret pengebeløb, siger vagtchef ved Nordsjællands Politi, Bruno Witting-Hansen, til ekstrabladet.dk.

Tricktyvene beskrives som:

A: Mand, sydlandsk udseende, 20-25 år, 165-175 cm høj, iført lys t-shirt med mønster, grå vindjakke, lyse bukser og hvide bomuldshandsker. Han talte dansk med accent.

B: Mand, sydlandsk udseende, 185-190 cm høj, iført sort tøj. Han talte ligeledes dansk med accent.

Har du oplysninger i sagen kontakt da Nordsjællands Politi på telefon 49 27 14 48.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere