Tæskehold smadrede mekaniker

En håndfuld rockertyper gik for kort tid siden amok på en gør-det-selv-mekaniker. Opgøret drejede sig formentlig om gæld

Det var her på Gør Det Selv Værkstedet, at overfaldet fandt sted. Til højre ses somalierens ven, som bliver afhørt af politiet.(Foto: Kristian Linnemann)
Det var her på Gør Det Selv Værkstedet, at overfaldet fandt sted. Til højre ses somalierens ven, som bliver afhørt af politiet.(Foto: Kristian Linnemann)

Udstyret med totenschlægere og køller gik et rockerlignende tæskehold amok på en somalier lidt efter klokken to i eftermiddag. Manden arbejdede sammen med en ven på et gør-det-selv-værksted i Københavns Sydhavn, da han blev overfaldet.

Ifølge de ansatte på værkstedet, råbte den ene af de fire-fem overfaldsmænd til somalieren:

- Hvor er mine penge?

De ansatte mener også, at somalieren fik frarøvet en guldkæde. På den baggrund konkluderer de, at overfaldet må have drejet sig om penge.

Hele episoden tog ikke meget mere end 30 sekunder, fortæller de ansatte. Gerningsmændene var klædt i hættetrøjer, og fik fat i somalieren på værkstedets toilet. Her gennembankede de ham. På vej ud råbte en af overfaldmændene: 'jeg hader perkere'.

Efterforskningsvagtleder Michael Klausen fra Københavns Politi bekræfter, at der har været slagsmål, men vil endnu ikke kommentere, hvad sagen drejer sig om.

- Offeret er blevet kørt på skadestuen, men han var ved bevidsthed, siger Michael Klausen.

1 af 2 Efter overfaldet blev somalieren kørt på skadestuen i den bagerste ambulance.(Foto: Kristian Linnemann)
2 af 2 Det var her på Gør Det Selv Værkstedet, at overfaldet fandt sted. Til højre ses somalierens ven, som bliver afhørt af politiet.(Foto: Kristian Linnemann)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere