Dato sat for retsag mod jetset-dronning

Retssagen mod den narkotiltalte jetsetdronning er nu blevet fastsat. Den 40-årige kendis-kvinde skal sidde på anklagebænken i sommervarmen

Den narkotiltalte jetsetkvinde får nok ikke følgeskab af Aqua-Lene og grevinde Alexandra, når hun skal i retten tiltalt for narkosmugling. (Foto: Mikael Rieck)
Den narkotiltalte jetsetkvinde får nok ikke følgeskab af Aqua-Lene og grevinde Alexandra, når hun skal i retten tiltalt for narkosmugling. (Foto: Mikael Rieck)

Det bliver en noget anderledes sommer at se frem til for den jetset-dronning, som er blevet tiltalt for at agere narkokurér for en mandlig bekendt. Sagen, der for et par uger siden endelig officielt blev forkyndt for den 40-årige forretningskvinde via et anklageskrift, er nu blevet berammet til sommer.

Hele fem dage i juni er blevet sat af til sagen, der vil finde sted i Københavns Byret, hvor både kendis-kvinden og hendes mandlige bekendte vil blive tiltalt i samme sag. Han for - i forening med en anden mandsperson - at have været i besiddelse af knap et kilo kokain med henblik på videresalg til forskellige købere i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hun for at have aftaget ikke under 140 gram kokain over flere omgange - også på forskellige adresser i Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Angiveligt skulle kvinden, der oftest slår sine folder i det mondæne Nordsjælland og på de røde løbere i København, have mødtes med sin 37-årige 'pusher' syv gange for hver gang at have modtaget 20 gram kokain. Manden er kendt i kredsene som 'kendis-pusher' og er tidligere idømt fem års fængsel for noget tilsvarende.

Retssagen mod de to finder sted allerede fra starten af juni og har sidste dag i slutningen af samme måned. Det oplyser Københavns Politi i dag til ekstrabladet.dk.

- Jeg har ingen bemærkninger til andet i sagen, siger politifuldmægtig Thomas Brædder fra Københavns Politi.

Han ønsker blandt andet ikke at oplyse, hvor mange vidner, der vil blive indkaldt i sagen.

Resultatet kan ingen endnu spå om, men forretningskvinden, der ofte viser sig i selskab med både medlemmer af den royale familie samt personer fra den danske kendisliga, kan risikere over et års fængsel, hvis hun bliver dømt.

Siden sagen kom frem har forretningskvinden mistet adskillige bestyrelsesposter og forreningsforbindelser på grund af narkosagen. Om hun vil få støtte fra tilhørerpladserne fra det finere borgerskab, vil tiden derfor vise.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra kvindens advokat Jørgen Lange i dag.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere