Biljagt på indbrudstyve gennem Rungsted

Politiet overraskede indbrudstyve på vej væk fra en villa - og så gik biljagten ellers gennem velhaverkvarteret. En blev anholdt og én slap væk i skoven


Vis stort kort

Et villaindbrud i Rungsted i Nordsjælland endte idag med biljagt, glammende hunde og flere påkørte personbiler.

Nordsjællands Politi blev kaldt ud til et indbrud i en villa på Skovkysten i Rungsted, tæt ved Kokkedal Golfklub. Her havde en naboalarmeret politiet. Patruljen overraskede de to indbrudstyve - nærmest i indkørslen - og så gik jagten ellers gennem mondæne kvarterer i Hørsholm og Rungsted, skriver Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Kørte gennem politispærring
Flere patruljevogne fulgte indbrudstyvenes hvide kassevogn. På Hørsholm Allé forsøgte politiet at afspærre forbrydernes vej - men indbrudstyvene slap forbi ved at køre ind i flere personbiler.

Biljagten endte imidlertid i Folehaveskoven, hvor den hvide kassevogn påkørte et stengærde.

Fanget af civilbetjente
Indbrudstyvene flygtede til fods ind i skoven med betjente og to hundepatruljer i hælene. Men blandt ordensmagtens udsendte var også et par civilbetjente, som kunne pågribe den ene gerningsmand, da hundene havde jaget ham i favnen på dem.

Den anden indbrudstyv forsvandt ind i skoven, og politiet søger stadig efter ham. Manden er ifølge politiets signalement iført sort hættetrøje, sorte bukser og handsker. Han bar et koben på sig.

Den anholdte mand er iøvrigt fra Tingbjerg.

Tyvekoster fra to indbrud
I den hvide kassevogn fandt politiet tyvekoster fra mindt to indbrud i Rungsted-området.

Politiet vil meget gerne høre fra vidner. De skal kontakte Vicepolitikommissær Anders Schardelmann eller Vicepolitikommissær Morten Bejerholm fra Helsingør Lokalpoliti i Hørsholm på 49271448

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere