Skudoffer i Guatemala er tysker

En tysk turist med bopæl i Danmark er blevet skudt under et ophold i Guatemala

En turist i Guatemala er blevet skudt i ballen.

De første meldinger gik på, at turisten var dansker. Men:

- Der er intet, der tyder ikke på, at det er en dansk statsborger, men det er ikke noget, jeg kan bekræfte på nuværende tidspunkt, siger vagthavende hos Udenrigsministeriets Borgerservice til ekstrabladdet.dk.

Det viser sig imidlertid, at der tale om en tysk stassborger, bosiddende i Danmark.

- Vi har en passager, der er kommet til skade i Guatemala. Det drejer sig om en tysk statsborger med tysk pas, som i forbindelse med en landgang i Guatemala er blevet skudt i benet, siger kvalitetschef hos Albatros Travel, Steen Albrechtsen, til Nyhedsbureauet Newspaq.

Angiveligt besøgte han onsdag en kirkegård i ferieparadiset Puerto Barrios, i det østlige Guatemala i forbindelse med Allehelgenes Dag.

På hospitalet efter skud
Turisten var ifølge ekstrabladet.dk's oplysninger i selskab med to danskere, da de blev overrasket af to røvere, der forlangte at få udleveret kontanter og andre værdier.

Da taxachafføren, der havde bragt danskerne ud til kirkegården, blev klar over, hvad der udfoldede sig, forsøgte han at gribe ind.

Overfaldsmændene reagerede ved at afyre et skud, som skal have ramt den tyske turists i den ene balle.

Han blev efterfølgende bragt til et hospital i landets hovedstad, Guatemala City.

- Krydstogtskibet har været så behjælpelige, at de har sat en sygeplejerske og en læge af i Guatemala for at sikre, at manden får den bedst mulige behandling, siger Steen Albrechtsen.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere