Gik rundt i Lisbets stuer efter drab

Nye oplysninger: Bjarne Østergaard Madsen låste sig ind og ud af kærestens lejlighed flere gange i weekenden, efter at hun forsvandt

Travlt med rengøring. Dagen efter at Lisbet forsvandt, blev Bjarne Østergaard Madsen filmet af et overvågningskamera på en tankstation, hvor han grundigt rengjorde sin bil. Samme dag og også dagen efter opholdt han sig i Lisbets lejlighed. (Privatfoto)
Travlt med rengøring. Dagen efter at Lisbet forsvandt, blev Bjarne Østergaard Madsen filmet af et overvågningskamera på en tankstation, hvor han grundigt rengjorde sin bil. Samme dag og også dagen efter opholdt han sig i Lisbets lejlighed. (Privatfoto)
Bjarne Østergaard Madsen var flere timer i Lisbet Nielsens lejlighed på Engholms Allé 20 i Risskov både lørdag og søndag, efter Lisbet Nielsen forsvandt fredag aften 23. oktober.

Det fortæller en kilde tæt på parret til Ekstra Bladet.

– Han opholdt sig der lørdag eftermiddag og igen søndag morgen. Han forsvandt i et par timer om eftermiddagen, da Lisbets eksmand og børn kom søndag eftermiddag, fortæller kilden, som vil være anonym.

Lisbets eksmand og to sønner på 14 og 17 år kunne ikke forstå, hvor Lisbet var, og de låste sig selv ind i lejligheden. Kort efter de forlod hjemmet igen, og derefter vendte Bjarne Østergaard tilbage til lejligheden.

Han forlod først lejligheden søndag aften klokken 18. Inden han kørte, spurgte han en nabo, om hun havde set Lisbet. Hun har tidligere fortalt, at hun så Lisbet sidste gang fredag kl. 16.

Bjarne førte ordet
Ekstra Bladet har talt med en kilde tæt på Lisbet, som fortæller, at hun mødte både Bjarne og Lisbet søndag 18. oktober, da Lisbet var kommet hjem fra en rejse i USA med sine to sønner.

Under samtalen bemærkede kilden, at det kun var Bjarne, der sagde noget. Lisbet stod blot ved siden af, selv om de talte om rejsen.

– Han sagde, at han ikke kunne komme ind i USA, fordi han ikke havde udfyldt indrejsepapirerne rigtigt, og så blinkede han med øjet, da han sagde, at så gjorde politiet da endelig noget rigtigt, fortæller kilden.

– Han fortalte, at han havde ventet 26 timer i lufthavnen i Californien, før han kom på et fly retur til Danmark. Og så tilføjede han, at de alligevel havde haft en dejlig ferie, fortæller kvinden.

Ingen spor af Lisbet
Oplysningerne om Bjarnes tilstedeværelse i Lisbets lejlighed i dagene efter hendes forsvinden er nye for offentligheden, da politiet ikke ønsker at informere om Bjarne Østergaard Madsens færden i det tidsrum.

– Vi har valgt at fokusere på timerne fra 19.30 til midnat fredag aften 23. oktober, hvor hans bil er set omkring Feldballe på Djursland, siger politiinspektør Ole Madsen til Ekstra Bladet.

Politiet var igen i går ude omkring søer og skovområder ved Feldballe på Djursland i eftersøgningen af den dræbte Lisbet Nilsen.

Flere hundepatruljer har gennemsøgt de tilvoksede skove, men stadig uden resultat.

– Vi har undersøgt nogle afgrænsede områder med negativt resultat; men vi har fået fire nye henvendelser fra Feldballe-området, som vi nu undersøger, siger efterforskningsleder Peter Grove Munk.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere