Søger fynboer der har set mænd i turkis

Ved et tyveri mod værditransport i Middelfart sprang flere turkisgrønne farvepatroner. Politiet efterlyser vidner, der har set mænd indsmurt i denne farve

Fyns Politi efterlyser vidner, der har set personer med tøjet indsmurt i turkisgrøn farve. Farven kan stamme fra farvepatroner, der sprang i forbindelse med et tyveri mod en værditransport ved Føtex på Kløvervej i Middelfart natten til lørdag.

Politiet jagter tre mænd, der slap af sted med et ikke oplyst beløb. Alt tyder på, at de forsvandt fra stedet i en mørkeblå Mercedes Benz, model S, årgang 2001. Bilen, der to uger tidligere var stjålet i Odense, blev en halv time efter tyveriet fundet udbrændt i det østlige Kolding.

De tre mænd er mellem 20 og 30 år. De havde lyst tøj på med sort maskering muligvis i form af hætter, der var snøret til om hovedet.

Politiet efterlyser et konkret vidne, der på tidspunktet for tyveriet kom kørende ad Kløvervej og standsede kortvarigt i krydset ved Hollændervej, som han drejede ned ad. Men også andre, der måtte have set Mercedes'en i dagene op til tyveriet eller mænd indsmurt i turkisgrøn farve efter tyveriet, er politiet interesseret i at høre fra.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere