Leder efter Lisbet på Djursland

Østjyllands Politi undersøger i dag flere henvendelser om den dræbte Lisbet Nielsen og den drabsmistænkte Bjarne Østergaard Madsen

Politiet mistænker Bjarne Østergaard Madsen for drabet på Lisbet Nielsen. Hun er endnu ikke fundet. Han begik selvmord i Århus Arrest lørdag middag. (Privatfoto)
Politiet mistænker Bjarne Østergaard Madsen for drabet på Lisbet Nielsen. Hun er endnu ikke fundet. Han begik selvmord i Århus Arrest lørdag middag. (Privatfoto)

Vis stort kort

Kender du Bjarne eller Lisbet? Kontakt os på 1224@eb.dk

Eftersøgningen den 46-årige sygeplejerske Lisbet Nielsen fortsætter mandag formiddag på Djursland.

Politiet fik i weekenden flere tip i sagen om den forsvundne sygeplejerske Lisbet Nielsen, som frygtes dræbt af sin kæreste, Bjarne Østergaard Madsen, der lørdag begik selvmord i arresten i Århus.

- Vi har fået flere henvendelser fra Djursland, og dem undersøger vi i dag, siger chefpolitiinspektør Ole Madsen fra Østjyllands Politi.

Det er bl.a. oplysninger om den 42-årige Bjarne Østergaard Madsens sølvgrå Audi A4, som er set tæt ved en sø ved Feldballe på Djursland, der mandag fik politiet til at afhøre eventuelle vidner i den lille by på Djursland.

Et vidne lagde fredag aften den 23.oktober mærke til en sølvgrå Audi A4 ved søen ved Feldballe. Bilen var tom, og da vidnet vendte tilbage, var den kørt.

Læs også:

Skjulte sin makabre fortid for Lisbet

Lisbets kæreste hængte sig i cellen

Lisbets kæreste er dømt for to drab

Ole Madsen vil ikke udtale sig om kritikken af politiet for manglende information af personalet i arresthuset om mandens fortid og skizofrene diagnose.

Landsforeningen KRIM har anmeldt Østjyllands Politi for pligtforsømmelse, fordi det lykkedes Bjarne Østergaard Madsen at begå selvmord, halvanden time før han skulle fremstilles i grundlovsforhør lørdag eftermiddag.

KRIM mener ikke, at Bjarne Østergaard Madsen skulle have været anbragt i en almindelig celle, men derimod på et psykiatrisk hospital.

Nu undersøges forløbet både af Kriminalforsorgen og af Statsadvokaten for Nord- og Østjylland.

Bjarne Østergaard Madsen blev som 23-årig dømt til anbringelse på et psykiatrisk hospital på grund af to tidligere drabssager i 1983 og 1990.

Som 16-årig kvalte han i et anfald af jalousi en 15-årig kæreste, og det resulterede i en dom på tre års fængsel for vold med døden til følge. I 1991 kvalte han en 21-årig kvinde, og det førte til en dom til anbringelse på psykiatrisk hospital. Han blev bedømt til at lide af skizofreni.

Den 46-årige kvinde forsvandt fra sit hjem i Risskov ved Århus den 23. oktober, og fredag besluttede politiet at anholde og sigte kæresten for drab.

Oplysninger i sagen rettes til Østjyllands Politi på tlf. 87311448.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere