Politi: Joon er gået frivilligt

19-årige Joon er sandsynligvis gået hjemmefra af egen fri vilje, mener politiet.

Politiet tror, at Joon gik hjemmefra af egen vilje. (Foto: Facebook)
Politiet tror, at Joon gik hjemmefra af egen vilje. (Foto: Facebook)

Politiet tror nu, at den 19-årige Joon Young Holsner, der forsvandt fra sin lejlighed i Fredericiagade på Østerbro for 18 dage siden, er gået hjemmefra af egen fri vilje.

- Vi tror mest på, at Joon er forsvundet af egen fri vilje. Vi har fundet spor, der giver os det indtryk, og der er noget, der tyder på, at han har været nedtykt, da han forsvandt, siger Søren Drejer fra Københavns Politi til ekstrabladet.dk

Han kan dog ikke uddybe, hvilke spor det drejer sig om, men i følge Søren Drejer har den 19-årige tidligere været forsvundet fra sin lejlighed.

- Vi er blevet gjort bekendt med, at han har været gået hjemmefra før. Vi kender ikke årsagen til, at han tidligere har været forsvundet, og jeg kan ikke fortælle, hvornår det ser sket, siger Søren Drejer og tilføjer, at man dog ikke kan udelukke, at der er sket den unge mand en forbrydelse.

' Klarede sig igennem mors død
Joons far, Karsten Lønborg Hansen, har dog svært ved at tro, at hans søn selv er gået hjemmefra.

- Det kender vi ikke noget til. Vi kan ikke udelukke, at han er gået frivilligt, men det er ikke en forklaring, vi tror på. Vi frygter, at nogen har gjort ham noget, siger Karsten Lønborg Hansen.

Faderen tror heller ikke på, at hans søn var deprimeret, da han forsvandt.

- Han har selvfølgelig været ked af det som alle andre unge mennesker har, men han har aldrig været deprimeret. Han mistede sin mor for to år siden, og det var hårdt for ham, men han kom pænt igennem det, fortæller faderen og tilføjer, at sønnen har haft godt styr på sit liv og på sin økonomi.

Sætter sagen på standby
Mens familien stadig klynger sig til håbet, er politiet dog ved at løbe tør for steder at lede.

- Vi arbejder på de henvendelser, vi har modtaget, men hvis ikke der er nye spor i sagen ved udgangen af denne uge, så sætter vi sagen på standby. Vi har ikke mere at gå efter, siger Søren Drejer.

- Men vi håber selvfølgelig stadig, at der dukker nye oplysninger op, så vi finder Joon. det er jo uhyggeligt, at han sådan er forsvundet.

1 af 2 Joons venner og familie har ophængt flyers i håbet om at finde den 19-årige. (Foto: Facebook)
2 af 2 Politiet tror, at Joon gik hjemmefra af egen vilje. (Foto: Facebook)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere