Vild biljagt endte på sygehuset

En vild bilist kørte fuldstændig hasarderet gennem hele Hobro, før han endte i sin bil midt inde på Hobro Sygehus

En bilist gik grassat og kørte helt hasarderet gennem Hobro, før han endte i forhallen på Hobro Sygehus - i sin bil. (Foto: Jan Pedersen)
En bilist gik grassat og kørte helt hasarderet gennem Hobro, før han endte i forhallen på Hobro Sygehus - i sin bil. (Foto: Jan Pedersen)

En voldsomt hasarderet kørsel endte mirakuløst uden de store skrammer, da en bilist gjorde Hobro by usikker søndag eftermiddag.

Bjarne Thomsen var på vej til håndbold med sin søn, da han pludselig i en rundkørsel blev overhalet af den bagvedkørende bil, der kørte venstre om i rundkørslen.

- Det var helt vildt at følge, han kørte helt sindssygt. Han kørte flere gange over i den forkerte vognbane og ræsede ind og ud mellem andre biler på vejen. Dækkene var flænsede, fortæller Bjarne Thomsen, der stadig er noget chokeret over den ekstraordinære søndagsoplevelse.

Bilisten standsede på et tidspunkt midt på hovedgaden, og Bjarne Thomsen løb ud for at forhindre ham i at køre videre. Men manden låste dørene og fik hurtigt startet bilen igen.

- Han så helt mærkelig ud i hovedet, og han kørte så lige så hasarderet videre ned til sygehuset, hvor han drønede lige ind gennem hovedindgangen, fortæller Bjarne Thomsen til ekstrabladet.dk.

Bjarne Thomsen havde gennem hele forløbet været i kontakt med politiet, der derfor nåede frem kort efter den voldsomme landing. Manden blev med det samme arresteret og kørte med politiet.

- Det var en noget chokerende oplevelse. Det er et mirakel, at ingen blev slået ihjel med den kørsel, siger han.

Det er endnu uvist, hvorfor bilisten kørte så hasarderet gennem byen.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere