Ny gruppe markerer sig på Nørrebro

'Brothers and Soldiers' er navnet på en ny gruppering på Nørrebro

De seneste to døgn har der været to skudepisoder og et groft overfald på Nørrebro i København. I dag har der været roligt i bydelen, men meget tyder på, at der er nye soldater på vej ind i bandekrigen.

I den seneste uges tid, er en gruppe unge fra indvandrermiljøet nemlig begyndt at optræde offentligt i ens trøjer - med ordene 'Brothers and Soldiers' påtrykt.

'Politiet har også noteret sig, at der er folk der går rundt med den sags trøjer på Nørrebro - og vi er selvfølgelig ekstremt opmærksomme på, om det er en ny gruppering, der vil gå ind og tage del i kriminalitetsmiljøet og frem for alt også, om de bliver aktører i en række af de konfliktscenarier, vi ser i københavnske områder,' siger Kim Kliver, der er chef for politiets Nationale Efterforskningscenter.

Lige nu overvåger politiet intenst den nye gruppering - men kan ikke koble dem til kriminalitet i forbindelse med den verserende bandekrig.

Bandekrigens parter består af Hells Angels' støttegruppe AK81 på den ene side - og nu tyder det på, at indvandrerbanderne er ved at rekruttere nye soldater.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen