Chauffør anholdt efter biljagt

Politiet har pågrebet en mand, der var involveret i vanvidskørsel på Nørrebro. Vidner så ham fjerne effekter - bl.a. en skudsikker vest - fra sin bil, efter han var kørt galt

En ung mand bliver ført væk af politiet. (Foto: Kenneth Meyer)
En ung mand bliver ført væk af politiet. (Foto: Kenneth Meyer)

Alt tyder på, at det var flugt fra en fjende, der i dag fik en ung mand til at køre vanvidskørsel gennem Nørrebro. Det skete ved 17-tiden i den københavnske bydel.

Undervejs ramte han en lille pige på bare seks år, som straks blev bragt til Rigshospitalet. Her kunne lægerne konstatere, at hun til alt held kun blev snittet af bilen, og ikke har lidt større skader. Hun er derfor udskrevet igen, oplyser Københavns Politi til ekstrabladet.dk.

Læs: Pige kørt ned under biljagt.

Ifølge et øjenvidne strejfede manden også en cyklist og et andet barn i krydset Hillerødgade/Nørrebrogade. Det kan politiet dog endnu ikke bekræfte.

Efterfølgende mistede han herredømmet over bilen i krydset mellem Nannasgade og Ægirsgade på Nørrebro ud for nummer 201, hvor han bragede ind i nogle parkerede motorcykler.

Vidner hørte skud
Ekstra Bladets kilder oplyser, at en række personer kort efter strømmede til bilen, hvor der blev diskuteret på livet løs. Herefter blev adskillige effekter, bl.a. en skudsikker vest, fjernet fra bilen.

Politiet er ikke langt nok i sagen til at ville ud med særlig meget, men bekræfter, at de har chaufføren.

De talte tirsdag aften med den forfulgte bilist, men uden at blive meget klogere.

- Han er formentligt bange, siger den centrale efterforskningsleder til Ritzau.

Politiet har endnu ikke overblik over, om der er blevet affyret skud i forbindelse med biljagten. Det har adskillige vidner ellers hørt.

1 af 2 Bilen, der kørte en lille pige ned, har fået knust bagruden - måske af skud. (Foto: Kenneth Meyer)
2 af 2 En ung mand bliver ført væk af politiet. (Foto: Kenneth Meyer)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere