Gæster til rockerfest i Rødding visiteres

Medlemmer af Hells Angels og Bandidos ventes til jubilæumsfest i Rødding, og politiet vil kunne vende lommer på alle deltagere

Når en motorcykelklub i Rødding i aften holder fest, bliver det uden våben. Politiet har givet sig selv ret til at visitere alle personer i et bestemt område fra klokken 14 og frem til søndag morgen.

Det er Chieftains MC Borderland, som fejrer 30 års jubilæum. Men Syd- og Sønderjyllands Politi vurderer, at der kan være fare for, at nogen bærer våben. Det skyldes den anspændte situation mellem bander og rockere.

- Vores efterretninger siger, at der kan ventes en hel del rockere fra Hells Angels og Bandidos, forklarer vicepolitiinspektør Hans Roost.

Rødding-klubben har forbindelse til Hells Angels, og i rigspolitiet er klubben udpeget som en gruppe på niveau 2 blandt banderne. På det øverste niveau findes de hårdeste kriminelle, mens niveau 2-grupper har en lavere grad af organisering.

I visitationszonen må betjente bede alle om at vende lommer, selv om der ikke er nogen konkret mistanke mod dem. Det vil sige, at de normale regler i retsplejeloven sættes ud af kraft.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen