To bandemedlemmer anholdt efter politiaktion

To bandemedlemmer fra MOB Lunden sigtes for legemsangreb af særlig rå, brutal eller farlig karakter i forbindelse med et kniv-overfald på en Shell Tank i Københavns Nordvestkvarter i april.

En ung mand blev stukket med en kniv i armen på en Shell Tank i Københavns Nordvestkvarter. To mænd er nu sigtet i sagen. Foto: Anthon Unger
En ung mand blev stukket med en kniv i armen på en Shell Tank i Københavns Nordvestkvarter. To mænd er nu sigtet i sagen. Foto: Anthon Unger

To mænd på henholdsvis 46 og 39 år er i dag blevet anholdt for legemsangreb af særlig rå, brutal eller farlig karakter.

De to anholdte bandemedlemmer fra MOB Lunden er sigtet for et overfald på et bandemedlem fra den rivaliserende gruppe Brothas, på en Shell Tank i Københavns Nordvestkvarter den 7. april.

Han blev stukket tre gange i underarmen og overfaldet med slag og spark.

Københavns Politis afdeling for organiseret kriminalitet gennemførte tidligere i dag en anholdelsesaktion mod medlemmer af bandegrupperingen MOB Lunden.

Se også: Ni bandemedlemmer er fængslet for skud og vold

Banderne Brothas og MOB Lunden kæmper ifølge Københavns Politi om hashmarkedet i lokalområdet, ligesom hændelsen sættes i forbindelse med skyderiet den 10. marts 2013 i Lundtoftegade, samt et drabsforsøg den 11. april i Lundtoftegade, hvor én person blev ramt i hovedet skud.

Der var flere gerningsmænd om overfaldet på Shell Tanken, og de er ifølge Københavns Politi ikke identificerede endnu.

Offeret fra Brothas fik slået en flig af en knogle i underarmen, og blev syet med 23 sting i armen.

De to anholdte fremstilles i grundlovsforhør fredag den 16. maj 2013 i Dommervagten.

Københavns Politi eftersøger yderligere to personer i sagen.