Tyrede to glas efter 25-årig

Gerningsmanden flygtede 30 sekunder efter, at han havde tyret to glas efter 25-årigt offer på kun to meters afstand. Overvågningsbilleder kan afsløre gerningsmand

Hvorfor den 25-årige Andreas Bull-Gundersen kom op at diskutere med flere andre gæster i baren på Café Rust tidligt søndag morgen vides ikke. Men overvågningsbilleder viser, at den 25-årige - der selv var fast bartender på Rust - først diskuterede med to personer, hvorefter han gik den velkendte vej mod dørmændene, for at få de to personer smidt ud.

- Man kan se på overvågningsbillederne, at Andreas bevæger sig mod dørmændene, og at der så er en tredje person, som tager et glas og tyrer efter ham på to meters afstand. Det rammer ham ikke rigtigt, og så tager personen et nyt glas og kaster det efter ham. Det rammer ham på siden af hovedet, og så sætter han sig ned og er helt væk.

Flygtede efter 30 sekunder
Sådan forklarer direktør for Café Rust Lars Orlamundt om det skæbnesvangre minut kl. 04.21 søndag morgen, der kom til at koste hans gode kollega, en norsk mand, der de sidste fire år har studeret i Danmark, livet.

Han forklarer, at politiet rent rutinemæssigt faktisk var på stedet da overfaldet skete, men at gerningsmanden nåede at slippe væk, før nogen fik fat i ham.

- Dørmændene var vel fremme et minut efter episoden. Gerningsmanden var jo forsvundet 30 sekunder efter, at han havde kastet med glassene.

Gerningsmand ikke velkendt gæst
Den nu afdøde unge mand blev kort efter tilset af ambulancefolk, som var blevet kaldt til stedet, og derfor troede alle, at det i princippet var afslutningen på sagen. Lige indtil at politiet dukkede op forleden og udbad sig overvågningsbillederne og fortalte, at Andreas efterfølgende var død. Formentligt på grund af hans blødersygdom og angiveligt mangel på behandling på Rigshospitalet, som sendte ham hjem.

Ifølge direktør Lars Orlamundt er gerningsmanden, og hans to kammerater, ikke regelmæssige gæster på spillestedet. De er ifølge direktøren alle af udenlandsk oprindelse.

I aften holder Café Rust krisemøde for samtlige knap 70 medarbejdere på grund af den tragiske historie.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jesper Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen