Familie beskudt

Selv om der blev affyret mindst seks skarpe skud mod et hus i et villakvarter i Brøndby Strand, lagde familien indendøre slet ikke mærke til kugleregnen.

Da politiet sent i aftes bankede på en families dør på Bækkelunden 73 i Brøndby Strand syd for København, anede familien ikke uråd. Men en hundelufter havde klokken 23.05 hørt en stribe skud blive affyret og set et par gerningsmænd løbe væk fra familiens hus.

Hundelufteren ringede efter politiet, som kunne fortælle familien, at deres hus var blevet beskudt. Udenfor lå seks afskudte patronhylstre fra en 9 mm pistol. Desuden var der skudhuller i et skraldespandsstativ, en garagedør og et nedløbsrør ved en anden villa på vejen. Desuden fløj et enkelt projektil forbi villaen og fortsatte ind gennem et vindue i en stuelejlighed i Tranumparken. Ingen mennesker blev ramt.

Intet motiv
- Villaens beboere var noget forundrede, for de havde ikke set noget og føler sig ikke truet. De havde godt nok hørt lyden af skud, men troede, det var fyrværkeri, fortæller efterforskningsleder Michael Storgaard fra Københavns Vestegns Politi.

Her til morgen er kriminalteknisk afdeling gået i gang med de tekniske undersøgelser, mens politiets efterforskere afhører vidner og beboerne i villaen. Der er endnu ikke fundet noget motiv for skyderiet.

Vidner søges
- Kan det være drengestreger?

- Nej, for det er ganske alvorligt at skyde med skarpt, siger efterforskningsleder Michael Storgaard.

De to mænd, der er set løbe fra stedet, beskrives begge som 175-180 cm. høje, mørkhårede og udenlandsk af udseende. De var begge iklædt mørkt tøj.

Har man set eller hørt noget i aftes på eller ved Bækkelunden omkring klokken 23, vil Københavns Vestegns Politi gerne høre nærmere. De har telefon 43861448.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere