Jager farlig og utilregnelig fange

En 34-årig mand, der er sigtet for mord, er stukket af fra en psykiatrisk afdeling. Han betegnes som 'farlig og utilregnelig'

Politiet undersøger stedet, hvor en mand blev fundet dræbt - nu er den drabssigtede på flugt. (Foto: Ole Frederiksen)
Politiet undersøger stedet, hvor en mand blev fundet dræbt - nu er den drabssigtede på flugt. (Foto: Ole Frederiksen)

Den 34-årige Nicolaj Emil Hansen, der i dag skulle mentalundersøges på den psykiatriske afdeling på Østre Hougvej i Middelfart, er stukket af.

- Han betegnes som 'farlig og utilregnelig', så hvis man ser ham skal man ringe til os - vi anbefaler ikke, at man forsøger at fastholde ham eller andet, siger vagtchefen ved Fyns Politi, Per Sterobo, til ekstrabladet.dk.

Nicolaj Emil Hansen beskrives som 1,80 cm. høj og af robust bygning. Da han flygtede bar han en hvid skjorte og mørke bukser samt en grøn dynejakke.

Det mest karakteristiske ved ham er et rødligt fuldskæg, som han dog kan have barberet af.

Nicolaj flygtede fra sin mentalundersøgelse ved at sparke en vinduesramme ud i formiddag, på et tidspunkt mellem 09.50 og 10.15.

Politiet er lige i hælene på den farlige flugtfange.

- Vi har fået nogle henvendelser fra offentligheden, som vi har overgivet til afdelingen for personfarlig kriminalitet. De er ved at efterforske dem lige nu, fortæller Per Sterobo.

Nicolaj Emil Hansen er varetægtsfængslet for drabet på 45-årige Kurt Steenbock, der i november blev fundet dræbt i en garage i Middelfart, efter at have været forsvundet i flere uger.

En 39-årig kvinde er også varetægtsfængslet for drabet.

Skærm

Hent flere
Hent flere