Rocker var bodyguard for Stein

Hells Angels-rockeren Brian Sandberg var personlig bodyguard for Stein Bagger, og rejste med i hans private jetfly

Brian Sandberg måtte gå i langærmede trøjer, når han var bodyguard for Stein Bagger.
Brian Sandberg måtte gå i langærmede trøjer, når han var bodyguard for Stein Bagger.

Hells Angels-rockeren Brian Sandberg var personlig bodyguard for den svindelmistænkte og forsvundne IT-direktør Stein Bagger.

Bodyguarden selv ønsker ikke at udtale sig om sin rolle i sagen.

- Jeg vil ikke tale om det lige nu. Jeg har ingen kommentarer til det, siger Brian Sandberg til ekstrabladet.dk.

Stein Bagger forsvandt i torsdags i Dubai, hvor han efterlod sin kone og datter på otte år. Han har svindlet firmaet IT Factory for 500 millioner kroner. Nu er han efterlyst verden over af Interpol.

Ledelsen kendte til bodyguard
Ledelsen hos IT Factory kendte udmærket til den aparte ordning, hvor en rocker spillede muskelmand for firmaets direktør.

- Jeg spurgte tidligt i forløbet Stein Bagger, hvem det var, der rendte og legede bodyguard for ham. Han fortalte, at det var Hells Angels-rockeren og træningskammerat Brian Sandberg, siger Erik Ove, kommunikationskonsulent for IT Factory.

At Stein mente, at arrangementet var flosset i kanten, kan blandt andet ses ved at HA-rockeren blev bedt om at gå med lange ærmer og skjule sine tatoveringer, når han var i selskab med IT Factorys chef.

Havde sit eget firma
Som Ekstra Bladet i dag skriver, havde Stein Bagger rockerne med, når han var på forretningsrejse. De rejste med i hans privatjet.

- Brian Sandberg har fungeret som en slags sikkerhedskonsulent for Stein Bagger. Det er vigtigt for mig at understrege, at arrangementet ikke har noget med Hells Angels at gøre. Brian har et firma. Det er den vej rundt, han er hyret. Som jeg forstår det, har han arbejdet for manden i et års tid, siger HA-talsmand Jørn 'Jønke' Nielsen til ekstrabladet.dk.

Politiet kender endvidere Brian Sandberg i forbindelse med skyderierne mellem AK81 og indvandrer-miljøet. Han står for at hverve nye medlemmer til AK81.

Har Stein noget at vende hjem til?

Sådan efterforskes sagen mod Bagger

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen